'Google Pixel 7 wordt begin oktober aangekondigd'

'Google Pixel 7 wordt begin oktober aangekondigd'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google liet geheel onverwacht op zijn I/O-conferentie de Pixel 7-serie zien. Het wachten is nu op de officiële lancering van deze high-end smartphones en daar is nu meer informatie over gelekt.

Lancering Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro

Volgens een 'zeer goede bron' van Jon Prosser van Front Page Tech zullen de pre-orders voor de Pixel 7-serie vanaf 6 oktober beginnen. Dat is dan hoogstwaarschijnlijk direct na het persevenement dat op 5 oktober zou plaatsvinden. De telefoons zouden vervolgens een week later, op 13 oktober, beschikbaar moeten zijn in de winkel.

Gezien de historie van de aankondigingen van Google lijken deze data aannemelijk. De Pixel 6-serie van vorig jaar werd aangekondigd op 19 oktober en kon dezelfde dag via pre-order besteld worden. Naast de Pixel 7-serie, zou de Pixel Watch ook zijn opwachting op hetzelfde evenement kunnen maken. Daar heeft Google ook al een teaser van laten zien. Natuurlijk hopen we dan ook meer te weten te komen over deze mysterieuze tablet maar dat is niet zeker.

Gerelateerde artikelen

Uiteraard blijft het bij een gerucht en als de data kloppen, dan kan de planning van Google nog altijd roet in het eten gooien. Verder is er helaas nog weinig bekend over de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Recente geruchten wijzen erop dat de telefoons hun 50 MP Samsung ISOCELL GN1-hoofdcamera en 12 MP IMX381-groothoeklens behouden. Daarnaast zou de Pixel 7 een upgrade voor de selfiecamera krijgen, want hij werkt nu met dezelfde 11 MP sensor als de Pro-versie.

Kijk jij uit naar de nieuwe Pixel 7-serie van Google? Laat het ons weten in de reacties.

Populairste berichten over de Google Pixel 7

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk