'Google Pixel 4a 5G en Pixel 5 worden op 30 september aangekondigd'

'Google Pixel 4a 5G en Pixel 5 worden op 30 september aangekondigd'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4a 5G en Pixel 5 lancering

Google heeft op drie augustus de Pixel 4a onthuld. De Pixel 4a is een 340 euro kostende telefoon die momenteel een van de beste opties in de middenklasse is dankzij zijn camera-capaciteiten. Google kondigde daarnaast ook nog twee 5G-telefoons aan de Pixel 4a 5G (499 dollar) en de Pixel 5. Deze twee telefoons zouden in het najaar aangekondigd worden.

Een dag later vermeldde Google Frankrijk op zijn website alvast de pre-orderdatums voor de Pixel 4a 5G en Pixel 5. Beide telefoons zouden vanaf 8 oktober kunnen worden gereserveerd. De zin is inmiddels verdwenen maar nog wel te zien in de cached versie van de blogpost.

Google Pixel

Een lancering op 8 oktober past perfect bij voorgaande Pixel-lanceringen. De Google Pixel 4 en Pixel 4 XL werden vorig jaar namelijk op 15 oktober gelanceerd. Toch denkt een bekende geruchtenverspreider te weten dat Google de lancering een weekje naar voren haalt. Het is de doorgaans betrouwbare Jon Prosser die zegt dat de Pixel 4a 5G en de Pixel 5 op 30 september worden onthuld. Hij vermeldt tevens de kleuren van de telefoons.

- Pixel 5 5G - zwart en groen - 30 september

- Pixel 4a 5G - zwart - 30 september

- Pixel 5 5G - wit - oktober

We hebben waarschijnlijk dus iets meer dan twee maanden te gaan, voordat we de nieuwe vlaggenschepen van Google te zien krijgen. De Pixel 4a werd getroffen door maandenlange vertragingen, dus het is goed om te zien dat de lancering van de Pixel 5 daar niet onder gebukt gaat.

Kijken jullie uit naar de Google Pixel 4a 5G en de Google Pixel 5? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Renders van de telefoon

Renders van de telefoon die eerder zijn gelekt

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk