Google Pixel 3 in nieuwe video gelekt, bevestigt veel specificaties

Google Pixel 3 in nieuwe video gelekt, bevestigt veel specificaties

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Google Pixel 3 XL

Van de Google Pixel 3 XL weten we onderhand al bijna alles. Onlangs lekte het toestel namelijk al uit door iemand die deze al in handen had gekregen. Op de achterkant stond zelfs al een authentiek Google-logo in plaats van het prototype-logo wat we op eerder gelekte foto's zagen. In het eerste filmpje zagen we dat er oortjes met USB Type-C werden meegeleverd, net als de doos waarin de 3 XL werd geleverd.

In het meest recente filmpje van 5 minuten gaat de eigenaar van deze Pixel 3 XL het toestel ook daadwerkelijk gebruiken. Hierbij kunnen we door goed te kijken een aantal zaken afleiden die deels ook eerder gelekte specificaties bevestigen.

Zo zien we in de benchmark-app AnTuTu een Snapdragon 845, 4GB werkgeheugen, 64GB opslag, Active Edge (knijpbare zijkant), Android 9, een 12.2 megapixel camera achter en een 3.430 mAh accu genoemd worden. Merkwaardig wordt het bij het scherm: dit zou volgens de app een 6.7 inch exemplaar zijn. Eerder gelekte afmetingen stelden dat de 3 XL een hoogte heeft van 158 mm. Ter vergelijking: de Note 9 heeft een 6.4 inch scherm met een hoogte van 162 mm. Een groter scherm in een kleinere body lijkt erg onwaarschijnlijk en AnTuTu heeft hier een foutje gemaakt. Een schermformaat van 6.2 inch ligt veel meer voor de hand.

Ook de drie (!) front-facing camera's vallen op: we dachten al wel dat er twee aan de voorkant zouden zijn, maar 3 is wel heel veel. Daarom is het altijd goed om dergelijke apps met een korreltje zout te nemen als ze specificaties van een nog niet uitgebracht toestel in kaart brengen. Ook zien we dat op het always-on display het mogelijk is om een achtergrond in te stellen, iets wat voorheen nog niet kon. Deze achtergrond zal maximaal 1 minuut zichtbaar zijn rond het klok-gedeelte, om daarna weer te verdwijnen. Deze nieuwe functie kan je rond 3:53 in bovenstaand filmpje zien.

Aankondiging Pixel 3-serie

We verwachten de aankondiging van de Pixel-serie op 4 oktober. Dit was de voorgaande twee jaren ook het geval en een recent lek wees hier ook op. Merkwaardig genoeg hebben we nog niet veel gezien van de kleinere Pixel 3. Als deze informatie ook nog gaat lekken zijn er nog maar weinig verrassingen over voor op 4 oktober. Of misschien toch wel? Over een paar maanden weten alles!

Bron: YouTube

AnTuTu Benchmark

AnTuTu Benchmark

AnTuTu is misschien wel de bekendste benchmark-app voor Android die op dit moment beschikbaar is in de Play Store. Hiermee kunnen de prestaties van een toestel gemet ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk