Google Agenda zorgt er nu voor dat je geen taken meer vergeet

Google Agenda zorgt er nu voor dat je geen taken meer vergeet

Google Agenda gaat beter werken als een takenlijstje voor Workspace-gebruikers. Wanneer je nog openstaande taken hebt, verschijnt voortaan net onder de datum een melding die je eraan herinnert. De functie werkt zowel voor Android n iOS als met de webversie.

Google Agenda-taken

Google komt met een handigheid voor Workspace-gebruikers die met taken werken in Agenda. Je taken zijn natuurlijk al langer in Google Agenda geïntegreerd, alleen gaat zowel de app als de webversie jou er nu beter aan herinneren wanneer je nog onafgewerkte taken hebt. Google kondigt een nieuwe functie in een blogbericht.

Je kan letterlijk niet meer naast je taken kijken, want het aantal onvoltooide opdrachten van de voorbije 30 dagen is vanaf nu meteen onder de datum zichtbaar in Google Agenda. Als je dus een kijkje neemt naar je afspraken van die dag, word je meteen ook met je takenlijst geconfronteerd. Tik je vervolgens op die taken, dan krijg je meteen de hele lijst te zien en je kan zo een taak als voltooid markeren of ze bewerken.

Google Agenda zorgt er nu voor dat je geen taken meer vergeet
De handige takenmelding in de webversie van Agenda

Beschikbaarheid

Google rolt deze handigheid uit voor de webversie van Agenda, maar op Android en iOS. Een deel van de Workspace-gebruikers krijgt deze feature in de komende dagen al te zien, terwijl andere domeinen de nieuwigheid krijgen vanaf 3 maart. Daarnaast worden de verbeterde taken vanaf 17 februari uitgerold in de Gmail-app en vanaf 1 maart kan je het ook op iOS gebruiken.

De populairste artikelen over Google Agenda
Lees meer over:
Productiviteit Google Agenda

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties