'Gelekte foto toont voorkant Galaxy Note 7'

'Gelekte foto toont voorkant Galaxy Note 7'

Rens Blom

door Rens Blom

Laatst geüpdatet

Er is en foto verschenen die de voorkant van vermeende Samsung Galaxy Note 7 zou laten zien. De afbeelding bevestigt de irisscanner, Edge-randen en fysieke thuisknop.

Galaxy Note 7 foto

De vandaag gepubliceerde foto is afkomstig van @Onleaks, een bekende Twitter-lekker die ditmaal exclusief voor Android Authority werkt. Links op de afbeelding is de vermeende Note 7 zichtbaar, rechts de S7 Edge. Traditiegetrouw heeft de Note-phablet een meer rechthoekig ontwerp dan de S7-lijn en is de bekende fysieke thuisknop aanwezig. Deze herbergt naar alle waarschijnlijkheid een vingerafdrukscanner. Het scherm zelf heeft gebogen randen aan de zijkanten, wat strookt met eerder gelekte informatie. Boven het scherm zijn verschillende sensoren, een frontcamera, microfoon en (rechts) een irisscanner geplaatst. Met deze beveiligingsmethode kan alleen jouw oog de smartphone ontgrendelen, wat nóg veiliger zou zijn dan een vingerafdruk. 

[readmore article="185633"]

Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 specs

De Note 7 heeft een water- en stofbestendig ontwerp en 5,7 inch QHD AMOLED-display, inclusief Edge-randen. Onder de motorkap zou een sneller geklokte Exynos 8890-chip met 6GB werkgeheugen geplaatst zijn. De opslagruimte van 64GB is te vergroten met een Micro-SD kaartje. Het toestel heeft dezelfde 12 en 5 megapixel camera's als de S7 (Edge) en zou als eerste Samsung-telefoon gebruikmaken van een USB-C-poort. Over de capaciteit van de accu bestaat nog onduidelijkheid, maar hij zou tussen de 3600 en 4000 mAh groot zijn. De Note 7 draait op Android 6.0 Marshmallow met de nieuwste TouchWiz UX-schil. 

[readmore article="185652"]

Beschikbaarheid

Volgens eerdere geruchten presenteert Samsung de Note 7 op 2 augustus, en komt hij enkele weken later in de Nederlandse winkels te liggen. De adviesprijs zou 799 euro bedragen. 

Bron: Android Authority

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk