Gelekte afbeelding toont de Sony Xperia XA2, XA2 Ultra en L2

Gelekte afbeelding toont de Sony Xperia XA2, XA2 Ultra en L2

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Sony Xperia XA2, XA2 Ultra en L2

Er zijn twee voor ons belangrijke beurzen op komst, de CES en het MWC. Op deze beurzen worden verschillende nieuwe toestellen aangekondigd, en in aanloop naar die aankondigingen 'lekt' er altijd een en ander aan renders en afbeeldingen van nog niet aangekondigde toestellen. Dit keer heeft de meester in lekken, Evan Blass, een afbeelding van de tweede generatie Sony Xperia XA1 en XA1 Ultra en L1 getweet.

De Sony Xperia XA1, XA1 Ultra werden vorig jaar op het MWC als toestellen in het middensegment gelanceerd. Een maand later zag het budgettoestel met de naam Xperia L1 het levenslicht. Nu is er een afbeelding van de opvolgers van deze toestellen opgedoken en deze zie je hieronder.

Het design is overduidelijk geënt op dat van voorgaande jaren. Dat wil zeggen dat de schermranden conventioneel zijn. We hopen dat Sony voor de high-endtoestellen wel de minimale bezels zal doorvoeren zoals te zien is in deze render van de Xperia XZ2.

Mogelijke specificaties

Er zijn ook specs opgedoken via een benchmark-tool. Het grootste verschil in de eerste en tweede generatie lijkt de processor te zijn. Deze zou van MediaTek in Snapdragon 630 gaan veranderen. Verder zou er gekozen kunnen worden in de uitvoeringen met 3GB/32GB en 4GB/64GB. Zowel de Sony Xperia XA2 als de Sony Xperia XA2 Ultra zouden op Oreo draaien.

Het scherm van de XA2 zou in resolutie opgewaardeerd worden van 720 bij 1280 pixels naar 1080 bij 1920 pixels en dit geldt ook voor de grootte van het scherm, 5.0 inch wordt 5.2 inch. De XA2 Ultra zou voorzien worden van een 6 inch-scherm tevens met een HD-resolutie. Qua camera's zien we in de benchmark een 21 megapixel- en 7 megapixel-exemplaar voor de XA2, waarvan de eerste 4K-ondersteuning heeft. De XA2 Ultra zou foto's schieten met een 21 megapixel- en 15 megapixel selfiecamera. Beide ondersteunen 4K.

Onder de Sony Xperia L2 is niet veel bekend behalve dat de specs van het scherm vrijwel gelijk blijven. Het budgettoestel zou in tegenstelling tot het XA-duo op Nougat draaien.

Beschikbaarheid

De twee middenklassers en het budgettoestel zullen hoogstwaarschijnlijk hun opwachting maken op de CES in Las Vegas volgende week. Maar als je goed kijkt naar de datum op het scherm, zal dat ook heel goed het MWC in februari kunnen zijn, zoals we gewend zijn van Sony.

Via: VentureBeat

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk