'Galaxy Note 8 krijgt gratis hoesje in doos'

'Galaxy Note 8 krijgt gratis hoesje in doos'

Samsung Galaxy Note 8-hoesje

De Samsung Galaxy Note 8 wordt officieel gepresenteerd op 23 augustus, maar we hebben inmiddels al heel wat details voorbij zien komen. Zo denken we onder andere te weten dat er een gratis hoesje wordt meegeleverd. Er zijn bronnen die melden dat er in de doos van de Note 8 een cover zal zitten.

Het betreft een doorzichtig hoesje voor de Note 8, waarbij geprobeerd zo zijn om dit zo dun mogelijk te maken. Het hoesje is puur en alleen bedoelde te bescherming van het toestel, waarbij de looks behouden moeten worden. Op zichzelf zal dit hoesje voor de Note 8 niet bijzonder spannend zijn, maar wel interessant dat Samsung ervoor kiest om dit mee te leveren in de doos.

Maar niet overal...

Volgens de bron die de claim over het hoesje maakt, zou deze niet overal meegeleverd worden. Dat wil dus zeggen dat er markten uitgesloten worden. Vaak zien we dit soort acties in het thuisland Zuid-Korea, waarbij de Samsung Galaxy Note Fan Edition ook een gratis hoesje werd meegeleverd in de doos.

Dit betekent ook direct dat er in Nederland en België, net als in de rest van Europa, geen hoesje meegeleverd zal worden met de Samsung Galaxy Note 8. Een ramp? Nee, dat zeker niet, maar wel jammer voor degene die toevallig een dergelijk hoesje wilde gaan gebruiken. Samsung zou het hoesje ook los gaan verkopen voor tussen de 16 en 24 euro. Het meeleveren van een dergelijk hoesje kan minder omzet betekenen voor de accessoire-fabrikanten, maar de impact bij levering in een geselecteerd aantal markten zal niet extreem groot zijn.

Via: Sammobile

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties