Vanaf 1 maart kijk je de Formule 1, films en originals via Viaplay, dit kost het

Vanaf 1 maart kijk je de Formule 1, films en originals via Viaplay, dit kost het

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Op 1 maart 2022 rolt de Nordic Entertainment Group (NENT) zijn Viaplay officieel uit in Nederland. Zo laat het bedrijf vandaag weten. Naast een ietwat agressieve Max Verstappen kunnen we via de streamingsdienst straks onder andere ook kijken naar een scorende Olivier Giroud in de Italiaanse serie A, een 9-darter van Van Gerwen en naar meerdere films en series.

F1 en andere sporten

Het meest in het oog springende waren en zijn de uitzendrechten van de Formule 1. Voor een gigantisch bedrag heeft NENT deze rechten 'overgenomen' van Ziggo. Alle races zijn dus vanaf volgend jaar alleen via Viaplay te bekijken. Of je moet een abonnement op F1 TV nemen voor 7,99,- per maand, maar dan ga je wel het Nederlandse commentaar missen.

Gerelateerde artikelen

Al ga je het Nederlandse commentaar bij Viaplay ook missen. Deze week kwam namelijk naar buiten dat NENT niet kiest voor Olav Mol als commentator. Geen 'biem bam poef poef' meer dus. Hij zal vervangen worden door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Ook Jack Plooij, Robert Doornbos en Rob Kamphues zijn overigens niet meer te aanschouwen bij de Formule 1 races. Naast de Formule 1 kan je bovendien gaan kijken naar de Damalssvenskan (Zweedse voetbalcompetitie), de Premier League, Bundesliga, mixed martial arts, zwemmen en snooker.

Vanaf 1 maart kijk je de Formule 1, films en originals via Viaplay, dit kost het

Films en series

Naast al het sportgeweld kunnen abonnees van Viaplay ook naar films kijken zoals ‘Tomb Raider’, ‘Bad Boys for Life’ en ‘Walker’. Dat meldt onze zustersite IGN. Ook biedt het platform meer dan dertig verschillende originals. Voorbeelden hiervan zijn ‘The Box’, ‘Honour’ en ‘Love Me’. Daarnaast geeft NENT aan te werken aan Nederlandstalige originals. Voor de liefhebbers kan er overigens ook naar 'Peppa Big' gekeken worden.

Prijs en beschikbaarheid

Viaplay is beschikbaar vanaf 1 maart 2022 voor een maandprijs van 13,99,- en zal beschikbaar zijn via onder andere VodafoneZiggo en KPN als abonnement en als losse streamingsdienst. Je kan Viaplay bekijken via je TV en op Android, iOS, Apple TV, Mac en PC.

Wat vind jij van het aanbod en de prijs? En ga jij een abonnement op Viaplay nemen? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel.

Viaplay

Viaplay

Wat is Viaplay? Viaplay is een videostreamingdienst die vanaf 1 maart naar Nederland komt. Met een Viaplay-abonnement kijk je naar premium live sport waar ..
Vanaf 1 maart kijk je de Formule 1, films en originals via Viaplay, dit kost het

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk