Fairphone laat je vanaf nu één enkel oortje kopen: zo werkt het

Fairphone laat je vanaf nu één enkel oortje kopen: zo werkt het

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Bij Fairphone is het vanaf nu mogelijk om één enkel oortje te kopen. Je kunt er dus voor kiezen om een enkele rechter- of linkeroordop te bestellen. Dit kan handig zijn als je één van de twee oortjes kwijt bent. Je hoeft dan namelijk niet een geheel nieuwe set te kopen.

Alleen rechter- of linkeroordop

Fairphone staat bekend om zijn eerlijke en duurzame productie van producten. Het bedrijf doet namelijk inspanningen om arbeiders in de fabrieken goed te betalen en door verantwoorde materialen te gebruiken die ook nog eens te recyclen en te repareren zijn. Bij deze missie sluit de nieuwe mogelijkheid om één enkele oordop aan te kunne schaffen feilloos aan.

Fairphone zelf meldt er in een Twitter-bericht het volgende over: ''Ben je een van je TWS-oordopjes kwijt of kapot, maar heb je nog steeds twee oren? We hebben precies wat je zoekt: een geweldige manier om alleen te vervangen wat je nodig hebt. De linker en rechter vervangende oordopjes zijn nu verkrijgbaar in onze webshop. Goed voor de planeet & je portemonnee.''

-Tekst gaat verder onder dit Twitter-bericht-

Prijs

Het duurzame bedrijf uit Nederland verkoopt al een tijdje de Fairphone TWS Earbuds. Nu komt daar echter een mogelijkheid bij om slechts een enkele rechter- of linkeroordop van de TWS Earbuds te bestellen. Volgens Fairphone - en daar moeten we ze wel gelijk in geven - is dit handig voor als je bijvoorbeeld een enkel oortje kwijt bent. Je hoeft dan niet meteen je geldbuidel open te trekken om een nieuw setje TWS Earbuds te kopen. Voor minder dan de helft van de prijs kun je namelijk één enkel oortje aanschaffen. Normaal kost een setje TWS Earbuds 99,95 euro, maar voor een enkele betaal je 44,95 euro.

Hetzelfde kun je overigens ook doen met de oplaadcase van de oortjes. Als je deze kwijt bent kun je voor 34,95 euro een nieuwe kopen. Let wel: bij de bestelling van een enkel oortje krijg je slechts één maat siliconentips (medium). Mocht je een andere maat willen dan dien je een nieuwe set te kopen. Dit kost je 4,95 euro. Je vindt alle mogelijkheden in het menu 'Spare Parts' op de website van Fairphone.

Wat vind jij van de nieuwe mogelijkheid van Fairphone en zou jij er gebruik van maken? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Fairphone laat je vanaf nu één enkel oortje kopen: zo werkt het

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk