Exclusief: Luxueuze Vertu-telefoons nu ook in Nederland verkrijgbaar

Exclusief: Luxueuze Vertu-telefoons nu ook in Nederland verkrijgbaar

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het luxesmartphonemerk Vertu is nu officieel in Nederland verkrijgbaar via niche-operator PhoneBucks. Deze bijzondere smartphones variëren in prijs van 2.900 euro tot en met 34.350 euro.

Vertu-telefoons?

We hebben al vaker over deze fabrikant geschreven en het ging in alle gevallen over telefoons voorzien van bijzondere materialen zoals kalfsleder, hagedissen- of krokodillenhuid, goud, robijnen en diamanten. Sommige Vertu-smartphones hebben een alarmknop, waarmee je bijvoorbeeld een taxi kunt bestellen of een etentje reserveren. De duurdere Vertu-telefoons hebben een persoonlijke assistent voor 12 maanden. De iets minder duurdere varianten hebben alleen een hotline die je maar voor 6 maanden kunt gebruiken. Bij dit alles behoort ook een aanschafprijs die voor een zeer kleine groep mensen is weggelegd, een nichemarkt dus.

Die nichemarkt wordt nu ook in Nederland bediend door PhoneBucks. Deze winkel verkoopt verschillende Vertu-smartphones variërend in prijs van 2.900 euro tot en met 34.350 euro. Volgens PhoneBucks wordt Vertu gekenmerkt door pure luxe materialen, ook aan de binnenzijde van de telefoons: “Deze telefoons zijn bedoeld voor iedereen die een mobiele telefoon ziet als een juweel en passen in het rijtje als Hermes, Prada, en dergelijke.” Er is ook nog een exclusieve uitvoering van de Vertu-smartphones,

Exclusief: Luxueuze Vertu-telefoons nu ook in Nederland verkrijgbaar

Luxury OS

De telefoons van Vertu draaien op Luxury OS, dat is gebaseerd op Android 11, en beschikken over verschillende specificaties. Zo heeft de duurste variant een 6,67 inch 120hz OLED-scherm, Snapdragon 888-chipset, een 4200 mAh-accu met 55W snelladen, 12 GB RAM, 512 B opslag, een 64 MP hoofdcamera, en 5 MP en 2 MP macro- en dieptecamera en Android 11. Luxury OS is voorzien van V-TALK (Vertu Talk)-encryptie. Daardoor is het bijvoorbeeld voor derden niet mogelijk om gesprekken af te luisteren of sms'jes te onderscheppen. Er is ook een vouwbare variant, maar die draait nog op Android 10.

Ik neem er eentje

Ben je na het zien van de nieuwe specs erg geïnteresseerd in het nieuwe Vertu-toestel? Heb dan geduld. Er is een levertijd van circa twee à drie weken want ze worden per klant besteld.

Exclusief: Luxueuze Vertu-telefoons nu ook in Nederland verkrijgbaar

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk