Deze speciale Galaxy Buds-case was in 20 minuten uitverkocht

Deze speciale Galaxy Buds-case was in 20 minuten uitverkocht

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Je zou denken dat Samsungs Galaxy Buds 2-oordopjes opnieuw op de markt zijn verschenen, maar dan in een aparte uitvoering. Toch gaat het hier om een ander product en dat product was zo in trek, dat het in een mum van tijd was uitverkocht.

Gerelateerde artikelen

Galaxy Buds-case in Pokémon-stijl

Samsung heeft geen nieuwe versie van deze oordopjes in Zuid-Korea uitgebracht, maar wel een speciale case. Die case is is geheel in Pokémon-stijl uitgevoerd inclusief Pokémon-stickers van onder andere Pikachu, Mew en Charizard. Het is de bedoeling dat je de case van je Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro, of Galaxy Buds Live in deze Pokéball stopt. Zo kan je oordopjes uit je Pokéball toveren. De Pokémon-case kost 134,000 won, omgerekend zo'n 100 euro. Best veel geld voor een case, maar toch was de kleine accessoire erg in trek. Volgens deze Koreaanse website was de 'Galaxy Buds 2 Pokemon Monster Ball Cover' binnen 20 minuten uitverkocht.

Nog zo'n hardloper was de Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition die Samsung vorige maand in Zuid-Korea uitbracht. Die editie was binnen 5 minuten na de release uitverkocht. Op de website van Samsung is te zien dat het pakket met Pokémon-case en de Galaxy Buds 2 tijdelijk niet op voorraad is.

Er is met geen woord gerept over of de beschikbaarheid van de Pokéball buiten Zuid-Korea. Ga er maar niet vanuit dat dat gaat gebeuren aangezien Samsungs Galaxy Z Flip 3 in Pokémon-stijl ook de landsgrenzen niet hebben verlaten. Samsung kondigde vorig jaar ook een limited edition spijkerbroek speciaal aan speciaal voor de eigenaren van een Galaxy Z Flip 3. Die spijkerbroek heeft een speciale zak aan de zijkant waar de dichtgeklapte Samsung Galaxy Z Flip 3 perfect in past. De spijkbroek wordt geleverd met Galaxy Z Flip 3 en het setje kost 1.499 dollar.

Deze speciale Galaxy Buds-case was in 20 minuten uitverkocht
Samsung Galaxy Buds 2
Samsung Galaxy Buds 2
Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds 2

Soepel bedienen | verbinden en overschakelen | Geniet van het comfortabele design | Dynamic 2-way speakers | Active Noise Cancelling

Vanaf € 89,99

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk