Comeback: Honor 70 nu in Nederland te koop vanaf 549 euro

Comeback: Honor 70 nu in Nederland te koop vanaf 549 euro

De Honor 70 is in Europa aangekondigd en hij is ook vanaf vandaag in Nederland te koop. De middenklasser heeft een opvallend design met heel kleine schermranden en is voor 549 euro verkrijgbaar.

Honor 70

Er waren sinds begin dit jaar al tekenen over een terugkeer van Honor, maar nu is het officieel. De Honor 70 heeft allereerst een ontwerp dat in het oog springt. Zijn screen-to-body-ratio bedraagt 90,8 procent, en de Honor 70 heeft dus extra fijne schermranden.

De telefoon heeft een relatief groot 6,67 inch OLED-paneel met een resolutie van 2400 x 1080 pixels. Het paneel moet mooie animaties weergeven met zijn verversingssnelheid van 120Hz en het ondersteunt ook HDR10+-videocontent in streamingapps.

Nieuwe Sony-hoofdcamera

Op de achterzijde zien we twee ronde camera-eilanden. De hoofdcamera is Sony's nieuwe 1/1.49-inch IMX800. Een 54 MP sensor, die op de Honor 70 wordt bijgestaan door een 50 MP groothoekcamera. De derde lens is een dieptecamera, en aan de voorzijde kan je een 32 MP sensor vinden.

De telefoon heeft ook een reeks eigen camerafuncties. Met 'Person Temporal Tracking' bijvoorbeeld, kunnen gebruikers portret vlogs maken die een specifiek persoon of object in een groepsvideo uitlichten. Deze technologie volgt de persoon automatisch over het hele frame, en de spotlight zal automatisch terugkeren wanneer de persoon of het object het frame verlaat tijdens de opname. Dankzij de Seamless Focus Switch kan de spotlight gemakkelijk verplaatst worden naar een ander persoon of object.

Honor gebruikt een typische midrange processor met de Snapdragon 778G+ - de chipset die we onder meer kennen van de Nothing Phone (1) en de Motorola Edge 30. en de de telefoon verschijnt bij ons in twee opslagvarianten: 8 / 128 GB en 8 / 256 GB. De accu van de Honor 70 is een 4800 mAh exemplaar, die wordt opgeladen met een 66W snellader.

De comeback van Honor

Honor is de voorbije jaren uit Nederland en België verdwenen nadat het moederbedrijf Huawei zwaar werd getroffen door handelssancties van de Verenigde Staten. Net als Huawei kon Honor een tijdlang geen telefoons met de Play Store uitbrengen, tot het merk uiteindelijk werd losgekoppeld van Huawei.

Honor nam daarna een nieuwe start in China, en het lanceerde al een vouwbare telefoon met de Magic V. Door de sterke verkoop in zijn thuisland kan het merk nu een comeback in Nederland en België. Honor stond altijd bekend om zijn sterke prijs-kwaliteitsverhouding en richtte zich in het bijzonder op jongeren.

Honor 70 kopen

De Honor 70 is nu vanaf 549 euro te koop en hij verschijnt in de kleuren smaragdgroen, middernachtzwart en kristalzilver.

  • Honor 70 (8/128 GB) -  Belsimpel - 549 euro
  • Honor 70 (8/256 GB) - Belsimpel - 599 euro
Lees meer over:
Honor

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties