BlackBerry DTEK 60 gespot bij Duitse Media Markt voor € 599

BlackBerry DTEK 60 gespot bij Duitse Media Markt voor € 599

BlackBerry DTEK60

BlackBerry is niet meer, maar toch weer wel... Het bedrijf heeft eind september laten weten zelf geen toestellen meer te ontwikkelen, maar gebruikt andere fabrikanten om devices te produceren. Dit was onder andere het geval bij de DTEK50 en zal ook bij de DTEK60 het geval zijn, beide rebranded devices van Alcatel. Een grote aankondiging hoeven we bij de DTEK60 niet te verwachten, want BlackBerry blijkt hier niet zo van te zijn, getuige het opeens verschijnen van andere BlackBerry-toestellen in het verleden.

De DTEK60 is nu verschenen in een folder van de Duitse MediaMarkt en zal daar € 599 moeten gaan opbrengen en vanaf 25 oktober verkrijgbaar zijn. Voor dat geld krijg je een 5,5 inch Quad HD-scherm, 4GB RAM-geheugen en de Snapdragon 820-chipset van Qualcomm. De frontcam is een 8 megapixel-exemplaar en de camera op de achterkant schiet plaatjes van maximaal 21 megapixel. Er is 32GB uitbreidbaar geheugen aanwezig en een vingerafdrukscanner en USB C-poort zijn ook aanwezig om data te synchroniseren en het toestel snel op te laden.

Plannen voor een tweede BlackBerry-toestel met fysiek toetsenbord en Android, naast de Priv, zijn ook al eerder uitgelekt en afgelopen week kwam daarover naar buiten dat een vingerafdrukscanner in de spatiebalk verwerkt zou zijn.

Het scherm zou een 4,5 inch exemplaar worden met een 3:2-verhouding. De Snapdragon 625 moet het geheel aandrijven en er is 3GB werkgeheugen aanwezig. Dat device krijgt een 3400mAh-accu aan boord en dat toestel zou voorzien worden van Android 7.0 Nougat.

Bron: CrackBerry en BlackBerry Italia

Lees meer over:
BlackBerry

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties