Nieuwe Asus Chromebook 12 komt naar Nederland

Nieuwe Asus Chromebook 12 komt naar Nederland
Asus maakt veel Chromebooks en onlangs werd er weer een nieuw model aangekondigd. Asus Nederland heeft bevestigd dat dit model in september in Nederland te koop zal zijn.

Asus Chromebook 12

De nieuwe Chromebook 12 is een laptop met Chrome OS en een 11,6 inch beeldscherm die minder dan een kilo weegt. Het 'no glare'-beeldscherm moet mooie kleuren hebben en is voorzien van een HD-camera om video-gesprekken mee te voeren.  Wanneer je van een lekker muziekje houdt tijdens het werk dan zul je blij zijn met de dubbele stereo-speakers op deze Chromebook. De speakers hebben extra grote resonantie kamers voor een beter geluid. Op de Chromebook kun je Android-apps uit de Play Store draaien met de Intel Celeron N3350-chipset met een kloksnelheid van1,1GHz. Door gebruik te maken van de TurboBoost kun je dit  oppompen tot 2,4GHz. Het werkgeheugen van deze Chromebook is 4GB groot en een interne opslag van 32GB.

Asus Chromebook 12

Een Chromebook werkt veelal met programma's in de cloud waardoor het systeem supersnel is. De accu van de Chromebook 12 van Asus moet ervoor zorgen dat je 10 uur lang je werk kunt doen zonder op te hoeven laden. Er zitten twee usb-c-poorten en één USB 3.1-poort op de Chromebook en je kunt er een  micro-SD in kwijt om bestanden op te slaan of te openen.

Asus Chromebook 12

Beschikbaarheid

Asus Nederland heeft aan ons bevestigd dat de Asus Chromebook 12 naar Nederland komt. We verwachten dat deze over 4 weken in de winkels zal liggen. Wat de advies verkoopprijs van de laptop zal worden is nog niet bekend.

Bron: Asus 

Lees meer over:
ASUS

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties