ARCHOS Gamepad 2 even online te zien: quad-core processor en 2 GB RAM

ARCHOS Gamepad 2 even online te zien: quad-core processor en 2 GB RAM

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

GamePad

De Archos Gamepad die vorig jaar december bekend werd gemaakt is zo'n voorbeeld van een stukje innovatie. Deze 7 inch-tablet is vooral gemaakt om mee te gamen en dat is ook wel te zien aan zijn uiterlijk. Het lijkt meer op een forse PSP dan op een tablet, maar toch kun je naast het gamen alle tabletfuncties gebruiken.

Omdat je alle knoppen een eigen functie kunt geven, kun je alle spellen die in de Google Play Store staan spelen, zelfs de spellen met on-screenbuttons.

Rond de IFA heeft ARCHOS zijn nieuwe producten bekend gemaakt en daarbij was ook sprake van een update voor de ARCHOS Gamepad. Helaas hebben we daar tot nu toe nog heel weinig van gezien totdat een online retailer de kapitale vergissing beging om deze tablet al online te zetten. De fout werd al snel ontdekt maar het Internet is altijd sneller.

De GamePad 2 zal een quad-core processor hebben (Rockchip RK3188) en geklokt zijn op 1,6 GHz. Het werkgeheugen (RAM) is verdubbeld naar 2 GB en je zult kunnen kiezen tussen een 8 GB- en 16 GB-geheugenversie. Het scherm heeft een upgrade gehad naar een resolutie van 1280 x 800 pixels. De buitenzijde is op een klein aantal cosmetische wijzigingen hetzelfde gebleven.

Archos Gamepad

Beschikbaarheid

Ondanks enkele berichten naar ARCHOS in Frankrijk en naar het PR-bureau in Nederland hebben we de eerste GamePad nooit in Nederland gezien. We vermoeden dat het met de GamePad 2 niet veel anders zal zijn.

Bron: Androidcommunity

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk