Alle Xiaomi Mi Note 2-specs op straat door uitgelekt document

Alle Xiaomi Mi Note 2-specs op straat door uitgelekt document

Xiaomi Mi Note 2

Wanneer we weer een onthulling gaan zien voor een smartphone, waarover in de periode ervoor niks gelekt is, is nog de vraag. Vorig jaar verbaasde Sony ons nog met verschillende smartphones, maar dat was dan ook het enige moment in de afgelopen jaren. Volgende week houdt Xiaomi een evenement en daar gaan we met grote waarschijnlijkheid de Mi Note 2 zien. In de afgelopen periode zijn over dit toestel al veel specificaties naar buiten gekomen en ook hebben we enkele vermeende renders en foto's gezien.

Nu is er een powerpointpresentatie uitgelekt waarop alle specificaties en features van het toestel te vinden zijn. Zo is er een 5,7 inch AMOLED-display aanwezig met een resolutie van 2560x1440 pixels. Het scherm biedt ondersteuning voor Force Touch en kan hierdoor de hoeveelheid druk meten. Daardoor is het mogelijk om andere menu's op te roepen of handelingen uit te voeren als de druk anders is. De Snapdragon 821-chipset is het kloppende hart van het device en er komen varianten uit met 4GB of 6GB werkgeheugen.

Daarbij verschilt ook de hoeveelheid intern geheugen, want bij het goedkoopste model bedraagt dat 64GB, terwijl dat bij het duurdere model 128GB is. De accu heeft een capaciteit van 4100mAh en kan snel worden opgeladen via Quick Charge 3.0. Op de achterkant zijn twee camera's verwerkt, waarvan de beide sensors afkomstig zijn van Sony. De hoofdcamera is een 23 megapixel-exemplaar, terwijl de tweede camera een 12 megapixel-sensor aan boord heeft.

Het toestel is voor de rest voorzien van een vingerafdrukscanner die geplaatst is onder het scherm, maar biedt ook plaats aan een irisscanner. Uiteraard zien we ook WiFi, NFC, Bluetooth, GPS en 4G-mogelijkheden in het toestel, maar of het toestel volledige ondersteuning biedt voor Europese 4G-netwerken is nog de vraag, maar lijkt niet waarschijnlijk.

Beschikbaarheid

De versie met 4GB RAM en 64GB opslaggeheugen kost omgerekend € 380, terwijl de duurdere variant slechts € 25 meer moet kosten: € 405. Importeren voor deze prijzen zal niet lukken, want dan moet je rekening houden met bijkomende kosten waaronder de verzending, eventuele inklaringskosten en BTW.

Bron: Weibo via AndroidPure

Lees meer over:
Xiaomi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties