Google I/O 2022

Lees al het laatste nieuws over Google I/O 2022

Hier vind je een overzicht van alle aankondigingen die Google tijdens de ontwikkelaarsconferentie Google I/O 2022 gedaan heeft. Van Android 13 tot de Pixel 6a, je leest het hier. 

Wat is Google I/O?

Google I/O is een evenement dat Google ieder jaar voor ontwikkelaars organiseert. Google laat hier de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Google-diensten én software zien. Zowel ontwikkelaars als consumenten kunnen Google I/O volgen. Het evenement wordt op dit jaar op 11 en mei 12 gehouden. Het is een online evenement sinds corona en je kan de aankondigingen hier volgen. Heb je geen of weinig tijd? Je kan de samenvatting van de aankondigingen in onze Tech in Five Special beluisteren. Hieronder vind je uiteraard al het nieuws omtrent Google I/O 2022.

Gerelateerde artikelen

Wat is er aangekondigd tijdens Google I/O?

Terwijl er op dit moment al voor lange tijd sprake is van droogte wat het weer betreft, kwam Google tijdens Google I/O 2022 met een ware zondvloed aan nieuwe aankondigingen en teasers tijdens I/O 2022. Onze redactie heeft de belangrijkste nieuwigheden voor je opgesomd:

  • Google Pixel 6a: De nieuwe midrange telefoon van Google die werkt met de Tensor-chipset is voorgesteld. Hij kost 459 euro.
  • Onthulling Pixel 7-designWe kregen een teaser te zien van de Pixel 7 die het design onthulde. Het ontwerp van telefoon toont veel verschillen met eerdere renders.
  • Google Pixel Buds: De nieuwe oordopjes met active noisecancelling en ondersteuning voor multi-pointverbinding.
  • Google Pixel Watch-teaserDe aankondiging van de Pixel Watch kwam er nog niet, maar Google teasede zijn eerste horloge wel.
  • Augmented realitybrilOver dit onderdeel ontbreekt nog veel informatie, maar we kregen een prototype te zien van een AR-bril van Google. Hij werkt met Translate en Live Transcriptie.
  • Pixel-tabletDeze mysterieuze tablet met een nog onbekende naam verscheen kort in beeld tijdens een teaser. Er zijn nog maar weinig details bekend.

Dit vind je misschien ook leuk