Dankzij deze gadget gebruik je Android Auto gewoon draadloos

Dankzij deze gadget gebruik je Android Auto gewoon draadloos

Een nieuwe gadget zorgt ervoor dat Android Auto voortaan draadloos te gebruiken is met elke infotainmentsysteem dat de software ondersteunt. Je hoeft je telefoon dus niet langer te verbinden met de usb-poort. De 'AAWireless' is vanaf juni te koop, maar je kan hem al via pre-order reserveren.

Android Auto

Heel wat auto's zijn al uitgerust met Android Auto, en Googles slimme software voor in de auto zorgt ervoor dat je niet langer afhankelijk bent van de matige software van het infotainmentsysteem in je bolide. Android Auto bestaat zowel in een draadloze variant als een versie waarmee je verbindt met een usb-poort.

Er zijn helaas nog maar weinig smartphones en auto's die Android Auto Wireless ondersteunen, maar je hoeft niet langer te wachten. Verbindt alvast draadloos met je auto dankzij een nieuwe gadget: de AAWireless.

Het gaat om een project dat je via de crowdfundingsite IndieGoGo kan terugvinden. De AAWireless is een klein apparaatje dat je je verbindt met de usb-a-poort van je wagen. Vervolgens maakt het verbinding met je telefoon via wifi, en je hoeft dus maar in te stappen en je kan Android Auto gebruiken. Je hebt naast een auto die Android Auto ondersteunt alleen een telefoon nodig die werkt met Android 9 Pie of een recentere versie van Android.

AAWireless kopen

De AAWireless is momenteel al uit de productiefase en hij wordt nu verscheept naar de mensen die het project op IndieGoGo hebben gesteund. Als je het product nu reserveert via pre-order, dan wordt het in juni verzonden. Houd er wel rekening mee dat bij de verkoopprijs van 63 euro nog een verzendkost komt van 13 euro om de AAWireless vanuit Duitsland naar Nederland of België te versturen. Je bent dus in totaal 76 euro kwijt voor deze handige en eenvoudige gadget

Android Auto - Google Maps, Media & Messaging
Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor in je auto.  Het systeem werd door Google in 2014 aangekondigd en in 2015 gelanceerd ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer