AAWireless verlaagt prijs Android Auto dongle met 10 euro

AAWireless verlaagt prijs Android Auto dongle met 10 euro

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Met de AAWireless-dongle kun je Android Auto draadloos gebruiken met elk infotainmentsysteem. Je hoeft je telefoon dus niet langer te verbinden met de usb-poort. De AAWireless is nu voor het eerst in prijs verlaagd.

AAWireless-dongle

Heel wat auto's zijn al uitgerust met Android Auto en Googles slimme software voor in de auto zorgt ervoor dat je niet langer afhankelijk bent van de matige software van het infotainmentsysteem in je bolide. Android Auto bestaat zowel in een draadloze variant als een versie waarmee je verbindt met een usb-poort.

Gerelateerde artikelen

Er zijn helaas nog maar weinig smartphones en auto's die Android Auto Wireless ondersteunen, maar je hoeft niet langer te wachten. Je kan namelijk al draadloos gebruik maken van Android Auto dankzij de Nederlandse gadget AAWireless. De AAWireless is een apparaatje dat je verbindt met de usb-a-poort van je auto. Vervolgens maakt het verbinding met je telefoon via wifi en je hoeft dan maar in te stappen en je kan Android Auto gebruiken.

Hoewel er goedkopere dongles zijn, zijn er een paar redenen om voor AAWireless te kiezen. Zo is er een gratis companion-app en kun je, in tegenstelling tot de meeste andere dongles, de dongle bijwerken en functies in Android Auto aanpassen. Denk aan DPI-veranderingen voor split-screen.

AAWireless-dongle in prijs gedaald

De draadloze Android Auto-adapter kreeg een adviesprijs van €89,99, maar AAWireless heeft deze prijs verlaagd naar €79,99. Dit is de eerste keer dat het Nederlandse bedrijf de verkoopprijs heeft verlaagd sinds de officiële lancering van het product vorig jaar. De prijsverlaging is mogelijk gemaakt doordat AAWireless zijn volledige productie naar Europa heeft verplaatst. Hierdoor zijn de kosten voor productie en distributie gedaald.

Als je geïnteresseerd bent in de AAWireless dongle, is dit het perfecte moment om er een aan te schaffen. De prijsverlaging maakt het nog aantrekkelijker om deze handige gadget te kopen en het meeste uit je Android Auto-ervaring te halen. Je kan de AAWireless-dongle nu voor de nieuwe adviesprijs aanschaffen via de officiële webshop hieronder. Meer informatie over de draadloze Android Auto-adapter vind je in deze artikelen.

AAWireless draadloze Android Auto adapter kopen
AAWireless draadloze Android Auto adapter kopen
AAWireless draadloze Android Auto adapter kopen

AAWireless draadloze Android Auto adapter kopen

Met deze adapter en de bijbehorende app maak je Android Auto draadloos en heb je geen gedoe meer met kabels.

€ 79,95

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Auto

Dit vind je misschien ook leuk