Zo zien de geanimeerde stickers in WhatsApp eruit

Zo zien de geanimeerde stickers in WhatsApp eruit

Geanimeerde stickers

WhatsApp is momenteel bezig met het testen van bewegende stickers in chats. Daar zijn nu nieuwe beelden van opgedoken. Let wel, de stickers zijn verborgen in versie 2.18.19 en 2.18.21 van de app, dus niet zichtbaar voor bètatesters.

Hieronder is een voorbeeld te zien van de sticker-pack Unchi and Rollie. Zoals op de onderstaande afbeelding is te zien, zijn de stickers straks op dezelfde manier te benaderen als de emoji en de gif'jes: via de emoji-knop links van het invulveld.

In totaal zijn er zeven sticker-packs. Dit is te zien aan de pijltjes die naar beneden wijzen. De Dragon Clan-stickers op het tweede plaatje hieronder zijn de eerste geanimeerde stickers. Deze bewegen dus. Een voorbeeld hiervan kun je hier bekijken.

Dan zijn er nog de sticker-packs met de naam Meep, Fox en Baach. Voorbeelden van de eerste twee zie je hieronder. Er zullen in de toekomst meer sticker-packs worden toegevoegd.

Meep

Fox

WhatsApp heeft de afgelopen tijd veel nieuwe functies aan de messenger toegevoegd. Helaas gaat hier soms wel wat tijd overheen, concurrerende messengers zijn op sommige gebieden al stappen verder. Toch is WhatsApp in de Benelux ontzettend populair. In de toekomst kunnen we nog veranderingen verwachten op het gebied van groepsgesprekken, bellen in groepsverband, en ook een knop voor mentions in een groepsgesprek. Nieuwe functies worden altijd eerst in de bètaversie getest en komen later pas naar de stabiele app.

WhatsApp Bèta downloaden

WhatsApp Bèta is via de Google Play Store te downloaden na het doorlopen van dit stappenplan. Je zult hierna een update krijgen van de bèta van WhatsApp.

Via: WABetaInfo

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Lees meer over:
WhatsApp Messenger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties