Naar content
Trending apps
 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

 • Facebook

Trending games
 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

 • The Elder Scrolls: Blades

 • Ghostbusters World

Trending smartphones
 • Microsoft Surface Duo

 • OnePlus 7T Pro

 • Nokia 7.2

 • Xiaomi Mi 9T Pro

 • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Plassen in de douche

6 apps voor mannen waarmee je vader zich een held waant op Vaderdag

· 10 juni 2019

Vaders verdienen het om op Vaderdag eraan herinnerd te worden hoe geweldig ze zijn. Dat kan met een leuke attentie of een mooie daguitstap, maar met deze zes apps voelen ze zich elke dag een echte held.

Vaderdag-apps

Op Vaderdag, zondag 16 juni, maken we aan onze papa's duidelijk hoe bijzonder ze voor ons zijn. Dat kan bijvoorbeeld met een goede fles wijn, een biermandje of een fijne avond op restaurant. Wat je ook die dag doet, het is belangrijk dat je vader zich bijzonder voelt, maar dat gevoel zou je vader natuurlijk elke dag mogen hebben. 

Je vader heeft vast wel een telefoon, maar daarom kent hij zeker nog niet deze zes apps waarmee hij zich een held waant. Probeer de apps alvast zelf enkele dagen uit en help ze zondag even installeren op de de telefoon van je vader, of stuur hem dit artikel door. De kans is groot dat je zelf ook wat leuks vind tussen de apps.

1. Barbecue-recepten

Vaders zijn vandaag verantwoordelijke huismannen en dat lijkt heel anders dan duizenden jaren geleden toen er nog op wilde dieren gejaagd werd en dagelijks vuur werd gemaakt. Vandaag lijkt het leven van een man wel minder stoer, maar we uiten nog altijd onze liefde voor vuur en eten achter de barbecue. Barbecue recepten is een uitstekende, Nederlandstalige app die enkel recepten bevat voor op de barbecue, en de app geeft ook handige aanbevelingen van gerechten op basis van jouw persoonlijke smaak. Er zijn ook speciale maaltijden voor vegetariërs en je kan daarnaast filteren op basis van soorten vlees en vis. 

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshots van de vaderdag-apps

2. Biernet

Biernet is een Nederlandse website waar alles draait rond het goudgele gerstenat. Je vader leest niet alleen het laatste nieuws over bieren, maar hij wordt ook op de hoogte gehouden van promoties en bierproefevenementen. Misschien kan je ook samen met hem een bezoek brengen aan de brouwerij die zijn favoriete bier brouwt, want de app bevat de adresgegevens en geschiedenis van 2000 brouwerijen.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshots van de vaderdag-apps

3. All Tools

Vaders willen voor alles elk probleem waar hun kinderen voor staan een oplossing bieden, maar ze hebben natuurlijk niet altijd het nodige gereedschap bij de hand. Gelukkig hebben ze wel hun smartphone op zak die als een Zwitsers zakmes een heleboel taken handig kan overnemen. All Tools verzamelt meer dan 50 hulpmiddelen in één app. Je kan de downloadsnelheid van je netwerk bepalen, een kompas gebruiken, je telefoon als meetlat gebruiken, geluid meten, je telefoon als afstandbediening gebruiken en nog veel meer. Je vader verandert zo in de alleskunner die hij denkt te zijn. 

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshots van de vaderdag-apps

4. Vivino

Misschien is je vader minder een bierliefhebber en drinkt hij liever een glaasje wijn. In dat geval kan je hem de Vivino-app aanraden, waarmee je wijnen identificeert door het etiket met je smartphonecamera te fotograferen. Je krijgt beoordelingen van elke wijn te zien en ook verkooppunten. De app stelt ook een smaakprofiel samen zodat ze aanbevelingen kan doen op basis van wat voor wijn je vader het liefste drinkt. Daarnaast heeft de app een functie waarmee wijnen snel vergeleken worden, en je papa kan ook een inventaris maken zodat hij altijd weet welke flessen nog in zijn kelder liggen.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshots van de vaderdag-apps

5. Peeing in the Snow Simulator

Een groot voordeel van man zijn, is dat je eenvoudigweg rechtstaand kan plassen. Belangrijk is wel dat je de toiletbril even omhoog tilt om echtelijke ruzies te beperken. Een andere heerlijkheid in het leven van een man is natuurlijk plassen in de vrije natuur, waar meestal bomen de eerste slachtoffers zijn. Nog leuker dan dat is plassen in de sneeuw en zo een zelfgekozen boodschap achterlaten.

Als je even naar buiten kijkt, merk je dat dat met het huidige weer niet meer meteen mogelijk zal zijn, en daarom presenteren we je Peeing in the Snow Simulator. Je kan daarmee met je vinger op het scherm vegen om te 'tekenen' en vervolgens kan je je kunstwerk ook delen. De app komt inclusief realistische geluiden voor 1,09 euro. 

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshots van de vaderdag-apps

6. Offline Survival Manual

Offline Survival Manual bevat een heleboel kennis voor vaders die zich graag een survival-expert wanen. Hoe vind je drinkbaar water in de natuur? Is die plant giftig of niet? Hoe kan je makkelijk schuilen of stroom voorzien? Op al deze vragen vind je antwoord dankzij deze app. Zoals de naam doet vermoeden, is de app ook offline waardoor ze je in elke gewenste situatie kan helpen. 

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshots van de vaderdag-apps

Welke van deze apps voor vaders ga jij aanbevelen? Zijn er misschien apps die je zelf gaat gebruiken of juist aan je moeder wil laten zien? Plas jij weleens in sneeuw afhankelijk van het seizoen en heb je andere tips voor applicaties op maat van papa's? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (5)
Bezig met laden van reacties...