Pocket Casts app voor podcasts is nu gratis in de Google Play Store

Pocket Casts app voor podcasts is nu gratis in de Google Play Store

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Pocket Casts is nu gratis

De bekende podcast-app Pocket Casts heeft nu bekend gemaakt dat de app voortaan gratis beschikbaar is in de Google Play Store. Eerder moesten gebruikers 2,99 euro betalen voor deze app die met uitgebreide functionaliteiten komt, maar door een samenwerking met nieuwe partners zijn die functies voortaan gratis te gebruiken. Zo is er naast een licht thema ook een donker thema en een AMOLED-zwart thema voor gratis gebruik.

De ontwikkelaars kondigen daarnaast de Pocket Casts Plus-dienst aan waarmee je je voor 1,09 euro per maand kan abonneren. Deze dienst is bedoeld voor de grootste podcast-fans. Je krijgt dankzij het abonnement toegang tot de desktopapplicaties voor Windows en macOS, je kan nog meer thema's en personalisatiemogelijkheden ontgrendelen, en je krijgt 10 GB aan cloud-opslag. Met dat laatste kan je je eigen podcast uploaden of andere audio om ze af te spelen in de applicatie. Heb je eerder Pocket Cast aangeschaft? Dan krijg je levenslang Pocket Casts Plus gratis.

podcast app

Goede gebruikerservaring

Een betaalde app die plots gratis wordt, inclusief geavanceerde functies, dat doet mogelijk wel belletjes rinkelen. Gelukkig kunnen we melden dat Pocket Casts geen adders onder het gras heeft, zoals opdringerige reclame. Je leert in de app enkel meer over het Plus-abonnement als je een thema wil instellen, dat enkel voor betaalde gebruikers beschikbaar is. Pocket Casts zal je persoonsgegevens ook niet delen met derden, en in het privacybeleid van de app is niets gewijzigd. Het is ook geen vereiste om een account aan te maken als gratis gebruiker. De ontwikkelaars blijven ook vernieuwingen uitbrengen voor hun apps.

Het is goed om te zien dat de ontwikkelaar achter Pocket Casts nog steeds inzet op een goede gebruikerservaring, ondanks dat de app nu gratis verkrijgbaar is. Hopelijk zullen gratis gebruikers ook in de toekomst niet overweldigd worden met opdringerige reclame. We kunnen in ieder geval sterk aanraden om de vernieuwde Pocket Casts-app uit te proberen.

Pocket Casts - Podcast Player

Pocket Casts - Podcast Player

Pocket Casts is een uitgebreide applicatie voor smartphones en tablets om allerlei pod- en vodcasts te beluisteren en bekijken. Downloaden kan automatisch en je kunt ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk