PackPoint is de ultieme app die helpt inpakken voor vakantie

PackPoint is de ultieme app die helpt inpakken voor vakantie

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Wat kan je best meenemen op reis? De lijst met dingen die je meteen in het hoofd springen lijkt eindeloos, en je wil niets vergeten. Daar komt PackPoint bij kijken, want deze app wil er juist voor zorgen dat jij niets belangrijks thuis laat.

PackPoint

Of je nu op een zakelijke reis van enkele dagen trekt, wil gaan rondtrekken voor een maand doorheen de verenigde Staten of voor twee weken aan het zwembad gaat liggen: spullen inpakken hoort er altijd bij. In PackPoint vul je de bestemming van je trip in, de datums van vertrek en de terugreis en tot slot de activiteiten die je er gaat doen.

Stel, je gaat op een zakenreis met een chique diner dan wil je andere kleding en meebrengen dan wanneer je urenlang aan het zwembad gaat liggen om af en toe te gaan hardlopen. Daarnaast houdt de app ook rekening met de weersvoorspelling tijdens de periode waarin je reist en ook de landen waarnaar je reist. De app weet of een visum benodigd is of niet.

Persoonlijke voorkeuren en faciliteiten

Verder houdt de app ook rekening met een aantal ander pijlers die afhankelijk zijn van je persoonlijke voorkeuren en de lokale faciliteiten. je krijgt de vraag of je kledingstukken voor meerdere dagen wil dragen - niet je ondergoed uiteraard - en of er eventueel de mogelijkheid is om kleding te wassen.

Gerelateerde artikelen

Een van de sterkste punten van deze app is de manier waarop je je lijstje kan exporteren. Je kan het namelijk probleemloos kopiëren in een document of een e-mail zodat ook anderen ermee aan de slag kunnen. Uiteraard kan je het op die manier ook verder aanvullen. Deze app heeft tot slot ook nog premium-functies en een widget die interessant kunnen zijn voor wie regelmatig reist.

Tijdens onze vakantiethemaweek hielpen we je ook al om voor te bereiden op een vakantie op de camping. Wat denk jij van PackPoint, en zijn er nog vergelijkbare apps die je gebruikt om je voor te bereiden voor vakantie? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

PackPoint-reisinpaklijst

PackPoint-reisinpaklijst

PackPoint laat je lijstjes samenstellen als je op trip of vakantie gaat. Je selecteert je activiteiten, de locatie en hoelang je gaat en dan krijg je allerlei items ..

Themaweek op Androidworld

Dit artikel is onderdeel van de themaweek over vakantie op Androidworld. Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens deze themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram of Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk