Nieuwe 9292-app is volgende week beschikbaar in de Play Store

Nieuwe 9292-app is volgende week beschikbaar in de Play Store

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nieuwe 9292-app

De 9292-app is uitgebreid getest en inmiddels met succes afgerond. Vanaf woensdag 5 februari gaat het team achter de app starten met een gefaseerde uitrol van de versie. Marco Langendam laat aan Androidworld het volgende weten: "Vanaf dat moment gaan wij starten met een gefaseerd uitrol voor Android in Google Play en daarna voor iPhone, de Samsung Galaxy Store en Huawei AppGallery." De app is sinds een aantal weken ook in Huaweis appwinkel te vinden waardoor je 9292 ook kunt gebruiken op een Huawei-telefoon zonder Google-apps zoals de Huawei Mate 30 Pro.

9292 heeft de nieuwe app in de afgelopen maanden laten testen door ruim 2000 reizigers. Hieruit is veel feedback gekomen, positief maar ook tips voor verbeteringen en allerlei wensen. Het resultaat hiervan is volgende week in de Play Store te vinden.

9292 nieuwe app

Nieuw in de 9292-app

Het uiterlijk van de 9292-app is aangepast maar daarbij is de eenvoud in gebruik centraal blijven staan. Daarnaast zijn de wensen van gebruikers zoals het kunnen plannen inclusief de fiets, een completer reisadviesoverzicht en een slimme snelle manier om je reis te volgen in de verbeterde app meegenomen. Het persoonlijk maken van de app staat centraal, dit kan nu ook zonder het aanmaken van een account.

Een overzicht van de functies vind je hieronder:

9292 nieuwe app

Donkere modus en fietsverhuurlocaties

Dankzij de ontvangen feedback en wensen uit de bètatest heeft het 9292-team het komende jaar nog genoeg te doen. Daarom gaan ze naar deze livegang stevig door met ontwikkelen. De app heeft onlangs al een aantal nieuwe functies gekregen zoals plannen met de fiets in het voor- en natraject en momenteel werkt het team aan het tonen van een overzicht van fietsverhuurlocaties. Zo kun je meteen zien waar je op de plek van bestemming een fiets kunt huren. De app schakelt straks ook automatisch op de donkere modus wanneer je dit in je toestel hebt aangegeven.

Kortom, vanaf volgende week woensdag staat de 9292-app heel wat nieuwe functies en een vernieuwd uiterlijk te wachten. Gebruik jij deze app veel en mis je nog zaken die hierboven niet zijn genoemd? Laat het ons (en 9292) weten in de reacties onder dit artikel.

9292 reisplanner OV + e-ticket

9292 reisplanner OV + e-ticket

9292 bestaat dit jaar 30 jaar en is expert in reisinformatie. Het bedrijf staat voor betrouwbare en actuele reisinformatie voor de reizigers in heel Nederland en vla ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk