Google rolt 'liken' in Google Foto's uit

Google rolt 'liken' in Google Foto's uit

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Google Foto's

Zo en nu dan maakt Google een product dat heel erg goed aanslaat, in dit geval is dat Google Foto's. Ook aan een succesvol product valt nog genoeg te sleutelen en dat doen ze gelukkig ook. Eind mei rolde er een update uit waarmee je als gebruiker een foto als favoriet kunt aanmerken. Daarvoor verschijnt er ook een speciaal album in je overzicht waar al je foto's die je als favoriet hebt aangemerkt in staan.

Liken van Foto in Google Foto's

Foto: Rambo

In Google Foto's kun je ook albums aanmaken en deze kun je delen met een beperkte groep of gewoon helemaal 'open' zetten zodat iedereen ze kan bekijken. Het was al mogelijk om een commentaar op de foto achter te laten, maar het is nu mogelijk om ook een foto te 'liken'. Daarvoor verschijnt er linksboven een hartje wat je kunt selecteren of de-selecteren om aan te geven dat je een foto leuk vindt.

Overzicht Like

Je kunt niet zien hoe vaak een foto een hartje heeft ontvangen. In het overzicht zie je rechtsonder wel wie er een foto een hartje heeft gegeven en welke foto dat is. Je kunt foto's alleen liken wanneer ze in een gedeeld album staan. Een foto die in je eigen feed staat kun je alleen favorieten door de ster aan de klikken. Je krijgt wel een notificatie wanneer iemand een foto van een hartje heeft voorzien. Ook in de app van Google Foto's zie je de hartjes terugkomen in de notificaties.

Liken foto in Google Foto's

Beschikbaarheid

Google hoeft om deze functie in te schakelen geen update van de app uit te rollen. Dit wordt vanaf de server bij Google gedaan en verschijnt bij iedereen in de app en in de browser.

Bron: PhoneArena

Google Foto's

Google Foto's

Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk