Google Opinion Rewards: tegoed vervalt na één jaar

Google Opinion Rewards: tegoed vervalt na één jaar

Google Opinion Rewards

Met Google Opinion Rewards vul je enquêtes van marktonderzoekers in om Play Store-tegoed te verdienen. In ruil voor je deelname ontvang je Google Play-tegoed dat je in de Play Store kunt inwisselen om apps, games, films, tv-programma's, tijdschriften of muziek te kopen.

Het tegoed dat je met Google Opinion Rewards verdient, vervalt één jaar nadat het tegoed is verstrekt. Niet iedereen is daarvan op de hoogte, zo ook deze persoon op Reddit. Zijn tegoed van 63 dollar verdween als sneeuw voor de zon. Google lijkt dit probleem serieus te nemen en toont nu een waarschuwing in de Opinion Rewards-app, al is deze wel in het Engels.

Er wordt gewaarschuwd over het vervallen van het Play Store-tegoed één jaar nadat het tegoed is verstrekt. Mocht je ineens je tegoed verdwenen zijn, dan raadt Google aan om een kijkje te nemen op de help-pagina van de app. Hier geeft Google ook aan dat het niet voor iedereen duidelijk is dat het tegoed na een jaar komt te vervallen en dat het werkt aan een manier op Opinion Rewards-gebruikers hier op te attenderen.

Google Opinion Rewards

Google Play-saldo controleren

Ben je benieuwd tot wanneer je tegoed geldig is? Open dan de Play Store en vervolgens het zijmenu. Tik op 'Betaalmethoden' en bovenin zie je het saldo inclusief de vervaldatum. Je kan op je Google-betalingsprofiel zien hoe je het opgespaarde tegoed hebt besteed.

Hoeveel tegoed heb jij gespaard? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Google Opinion Rewards
Als je Google Opinion Rewards geïnstalleerd hebt, krijg je regelmatig een notificatie met de vraag om enquêtes van marktonderzoekers in te ..

Meer info

Lees meer over:
Tools Google Opinion Rewards

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties