Google start bètaprogramma voor Google Maps

Google start bètaprogramma voor Google Maps

Google Maps

Het aanmelden voor dit programma kan net zoals altijd via een speciale link en ook uitschrijven is eventueel mogelijk via deze weblink. Even daarna krijg je de eerste bètaversie van de app aangeboden die versienummer 9.27 bevat. We zien in die variant geen grote nieuwe functies functies, afgezien van een splashscreen voor Android Wear en wat nieuwe mogelijkheden voor de notificaties. Downloaden van het losse installatiebestand kan via APKMirror.

Als je de Android N-preview al draait op je toestel dan kun je die variant echter niet installeren, omdat dat de 9.30-versie al geinstalleerd is en die dus uiteraard nieuwer is. Via de mogelijkheid om tester te worden kunnen ontwikkelaars van apps alvast verschillende functies testen, waarover ze feedback kunnen ontvangen. Zodoende kan ervoor gekozen worden om nog aanpassingen te doen, maar kunnen de reguliere varianten van de apps die via de Play Store voor iedereen te downloaden zijn ook worden voorzien van nieuwe functionaliteit.

Beschikbaarheid

De normale versie van Google Maps is gratis via onderstaande knop te downloaden of bij te werken. Het aanmelden voor de bètaversie doe je via deze link, waarna je bèta-versies als update in de Google Play Store vindt.

Via: AndroidPolice 1 & 2

Maps: Navigatie en OV
Google Maps is de applicatie van Google als het gaat om kaarten. Google Maps bevat gedetailleerde kaarten van over de hele wereld waarbij het makkelijk is lokale bed ..

Meer info

Lees meer over:
Reizen en lokaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer