Galaxy Photo Screen Lock: simpele maar complete lockscreen-app

Galaxy Photo Screen Lock: simpele maar complete lockscreen-app

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Galaxy Photo Screen Lock

Een lid van de XDA-community heeft een nieuwe applicatie vrijgegeven waarmee je het lockscreen van verschillende Androidtelefoons kunt aanpassen. Met Galaxy Photo Screen Lock kun je niet alleen fotoslideshows laten zien op jouw lockscreen, maar kun je nog veel meer informatie tonen. Slideshows zijn zelf samen te stellen of je kiest voor één foto.

Naast foto's kun je bijvoorbeeld ook een realtime weerbericht laten zien evenals de tijd en datum, gemiste notificaties of een batterij-indicator. Ook kun je een camera shortcut op het scherm plaatsen die je drie seconden in moet drukken om zo de camera te starten.

Galaxy Photo Screen Lock

Beschikbaarheid

De app is gemaakt door een derde partij en is onder ander getest op de Samsung Galaxy SIII, Galaxy S4 en Galaxy S5, maar werkt ook op genoeg andere telefoons van andere merken. De app is gratis te downloaden door op onderstaande button te klikken en vereist Android 4.0 of hoger.

Update 14:00

De beschreven applicatie komt helemaal niet uit de stallen van Samsung zelf, zoals werd opgemerkt in de reacties onder het artikel en het artikel is daarop uiteraard aangepast.

Galaxy S5 Photo Screen Lock

Galaxy S5 Photo Screen Lock

Galaxy Photo Screen Lock is een lockscreenvervanger van Samsung, waarmee je niet alleen fotoslideshows kunt zien, maar allerlei extra informatie zoals het weerberich ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk