Flashlight LED Revolution: de zoveelste zaklamp-applicatie?

Flashlight LED Revolution: de zoveelste zaklamp-applicatie?

Flashlight LED Revolution

Deze zaklamp-applicatie heeft een aantal opties die we niet bij andere soortgelijk apps hebben gezien. Het bevat namelijk een kompas en daarnaast kan het vanuit je ontgrendelscherm bediend worden. Het kompas kan handig zijn voor de avonturiers die 's nachts op pad gaan, twee mogelijkheden in één scheelt altijd weer de installatie van een extra app.

Flashlight LED Revolution

Schudden

Je kunt ervoor kiezen om met je toestel te schudden wanneer je vanuit het ontgrendelscherm de zaklamp aan wilt zetten maar het is ook mogelijk om dit te doen via een icoontje in de notificatiebalk. Omdat velen al een soortgelijke functie in een app als MoreQuicklyPanel hebben, is het schudden een welkome optie.

Verder zijn er nog een aantal zaken bij de instellingen aan te passen. Zo kun je ervoor kiezen om het scherm in plaats van het LEDlampje te gebruiken als lichtbundel en een tijd instellen waarnaar de zaklamp automatisch uit wordt gezet.

Er is ook een widget aanwezig voor op je homescreen.

Flashlight LED Revolution

Beschikbaarheid

Flashlight LED Revolution is een enorm handige app in deze donkere tijden, vooral ook omdat het vanaf je ontgrendelscherm kan worden bediend door middel van een paar keer schudden met je smartphone. Je hoeft dan niet eerst door je applicatielade te scrollen om de app te zoeken en te gebruiken. Verder bevat het een klein aantal nuttige instellingen, de term 'less is more' is hier zeker van toepassing.

Om Flashlight LED Revolution te installeren klik je op de onderstaande knop (Android 2.1 of hoger). De melding in je notificatiebalk werkt vanaf Android 4.0.

Lees meer over:
Tools

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties