'Facebook gaat terugtrekken van berichten in Messenger binnenkort mogelijk maken'

'Facebook gaat terugtrekken van berichten in Messenger binnenkort mogelijk maken'

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Facebook Messenger

Na WhatsApp zal ook Facebook Messenger een functie krijgen om verzonden berichten terug te trekken. Dit bleek al uit een aankondiging van afgelopen april. Mark Zuckerberg bleek namelijk berichten te kunnen wissen uit persoonlijke chats en hier waren mensen achtergekomen. Daarop verklaarde Facebook dat ze deze functie ook voor het publiek zouden beschikbaar stellen. Nu zijn er voor het eerst screenshots van deze komende feature opgedoken.

Facebook Messenger berichten terugtrekken

Als je een bericht ingedrukt houdt zal er een optie verschijnen om het verzenden van een bericht ongedaan te maken. Klik je hierop, dan krijg je de melding dat het bericht zowel voor jou als voor je chatgenoot zal worden gewist. Vervolgens klik je 'unsend' en is het bericht weg. Dit is handig als je per ongeluk een bericht naar iemand verstuurt terwijl hij naar iemand anders had gemoeten, of je zegt iets waar je vrij snel spijt van hebt.

Je kan niet alle berichten uit het verleden zomaar wissen: het lijkt aannemelijk dat er net zoals bij WhatsApp een tijdslimiet zal zijn waar je je aan moet houden. Bij WhatsApp is dit een uur en 8 minuten, daarna kan je geen berichten meer uit de chat wissen.

Het ongedaan maken van het verzenden van berichten is nog niet breed beschikbaar. Dit kan ook nog wel een tijdje duren: Facebook wil er zeker van zijn dat alles goed werkt voordat ze deze feature naar het brede publiek uitrollen. Facebook zegt in een reactie niet in te kunnen gaan op bovenstaande nieuws. Het bedrijf wil enkel kwijt dat ze doorgaan met het ontwikkelen van de features die ze in april hebben aangekondigd. Wees dus niet verrast als we pas over een paar maanden berichten kunnen terugtrekken in Facebook Messenger. Tot die tijd goed oppassen met wat je stuurt!

Bron: Twitter

Messenger: gratis sms'en en videobellen

Messenger: gratis sms'en en videobellen

Facebook Messenger is de, zoals de naam al doet vermoeden, een messengerapplicatie van Facebook die het mogelijk maakt berichten naar andere gebruikers te versturen. ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk