Beste Android-apps in de Google Play Store week 40

Beste Android-apps in de Google Play Store week 40

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder andere een (luister)boekenapp, en een studie-app.

BookBeat

BookBeat is een abonnementsdienst die meer dan 500.000 luisterboeken en e-books aanbiedt. De dienst biedt boeken voor iedereen: in allerlei categorieën en voor alle leeftijden. Kies bijvoorbeeld uit romans, thrillers, kinderboeken, biografieën, feelgood verhalen of uit je persoonlijke aanbevelingen in de app. De boeken kun je offline lezen en/of luisteren en er zijn geen verplichtingen. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Dat abonnement kost 8,99 euro per maand en daarvoor kun je 20 uur per maand lezen/luisteren. Voor enkele euro's meer breid je dat aantal uren uit. Studenten lezen 20 uur in de maand voor 5,99 euro.

BookBeat

BookBeat

BookBeat is een abonnementsdienst die meer dan 500.000 luisterboeken en e-books aanbiedt. De dienst biedt boeken voor iedereen: in allerlei categorieën en voor all ..

Glitch Lab

Er zijn op Instagram allerlei grappige filters te vinden, maar soms wil je net even wat meer van een bepaald filter. Light Leak is bijvoorbeeld heel tof, of Mixed Signal, maar soms zit dat effect net niet helemaal op de goede plek. Als het om een foto gaat, dan kun je waarschijnlijk beter kiezen voor Glitch Lab, een app waarmee je heel makkelijk precies naar smaak je foto’s dat verwrongen effect geeft. Lees meer over deze app in dit artikel.

Glitch Lab

Glitch Lab

Glitch Lab is een app waarmee je heel makkelijk precies naar smaak je foto’s een origineel, verwrongen effect geeft. ..

StudySmarter - School & uni

Studeren betekent soms ook het verliezen van je aandacht of doorzettingsvermogen. Juist op die momenten is het belangrijk om door te zetten en je niet af te laten dwalen. Soms heb je – als het allemaal even niet meezit – een doel nodig om te behalen. StudySmarter helpt je daarbij en biedt ook handige manieren om jezelf te toetsen op aanwezige (of afwezige...) studiekennis. Lees meer over deze handige app in dit artikel.

StudySmarter - School & uni

StudySmarter - School & uni

Studeren betekent soms ook het verliezen van je aandacht of doorzettingsvermogen. Juist op die momenten is het belangrijk om door te zetten en je niet af te laten dw ..

Tiqets - Musea & Attracties

Ga je binnenkort een stad in binnen- of buitenland ontdekken? Dan kan je niet zonder een lijst van de beste musea en attracties. Tiqets biedt je zo'n lijst, met per stad in het binnen- en buitenland een overzicht van de musea en attracties, inclusief extra uitleg over de musea en attracties, reviews van bezoekers die je voor zijn gegaan en de mogelijkheid om direct (online) tickets te boeken. Zo hoef je niet meer in de rij voor de ticketbalie te staan om te gekke attracties of musea te bezoeken. Daarbij krijg je ook nog eens de beste deals voorgeschoteld, wat dit eveneens de perfecte app maakt voor de prijsbewuste reizigers. Lees meer over deze handige reisapp in dit artikel.

Tiqets - Musea & Attracties

Tiqets - Musea & Attracties

Wil je een stad in het binnen- of buitenland ontdekken? Dan kan je niet zonder een lijst van de beste musea en attracties. Tiqets biedt je zo'n lijst, met per stad i ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk