Always on AMOLED is het coolste always-on-scherm dat je tot nu toe hebt gezien

Always on AMOLED is het coolste always-on-scherm dat je tot nu toe hebt gezien

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Always-on AMOLED

Heel veel fabrikanten gebruiken een always-on scherm dat de tijd weergeeft samen met pictogrammen voor notificaties. Vaak zijn er ook personalisatiemogelijkheden waar je je als gebruiker mee kan uitleven, zoals een andere klok die je kan kiezen bijvoorbeeld. De app 'Always on AMOLED', die getipt werd door onze eigenste forumheld Patrick Klijzing, brengt de mogelijkheden met het always-on-scherm naar een heel ander niveau.

Screenshots van, alle features van het Always on-scherm

Notitieblok en agenda

Als je ze geïnstalleerd hebt, word je handig geleid doorheen een parcours van toestemmingen die je moet geven en vervolgens kan je je creativiteit helemaal loslaten op de app. De mogelijkheden zijn enorm: je kan kiezen uit een groot aantal thema's van klokken, je hebt een notitiefunctie die je kan toevoegen, een agenda, weersinformatie enzovoort. Je kan ook in detail het gedrag van je always-on-scherm aanpassen, zoals de helderheid waarmee notificaties worden getoond.

Vooral het notitieblok leek me meteen een erg leuke toevoeging, want er bestaat geen snellere manier om gauw iets te noteren dan via een telefoon die niet eens ontgrendeld is. Als je de notitieblok toevoegt, krijg je net als bij functies als zaklamp of agenda een icoontje te zien op je always-on-scherm. Als je het aantikt, kan je tekenen in verschillende kleuren en vervolgens sla je de notitie op of deel je hem door je scherm te ontgrendelen.

Edge Lighting

Verder is er natuurlijk nog de opvallendste functie genaamd 'Edge Lighting'. Zoals je kan zien, kan je een geanimeerde, kleurrijke rand op je scherm toveren en ook hier kan je het gedrag van Edge Lighting en de weergave tot in de puntjes aanpassen. De rand komt te voorschijn van zodra je een melding hebt. Daarnaast heb je ook een accubesparingsstand, de mogelijkheid om apps op een zwarte lijst te zetten voor meldingen en je kan andere regels instellen voor wanneer een telefoon oplaadt. Er zijn ook Veegbewegingen met bijhorende acties voor op je always-on-scherm en nog veel meer.

Het leukste is dat de app werkt voor toestellen van alle merken, al zouden prestaties altijd kunnen verschillen. Lees zeker ook in de Play Store de extra informatie hoe je de app kan doen werken voor toestellen van verschillende merken. Je kan de app installeren via onderstaande knop. Laat ons vervolgens weten wat je ervan vindt in de reacties onderaan dit artikel.

Screenshots van, alle features van het Always on-scherm

Always on AMOLED

Always on AMOLED

De app 'Always on AMOLED brengt de mogelijkheden met het always-on-scherm naar een heel ander niveau.Als je ze geïnstalleerd hebt, word je handig geleid doorhee ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk