6 handige apps om je accuduur te bekijken

6 handige apps om je accuduur te bekijken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

BatON

De meeste mensen hebben wel één of meerdere apparaten via Bluetooth gekoppeld aan hun Androidtelefoon Hoe handig zou het dan zijn om op je Androidtoestel te kunnen zien hoeveel energie er nog in de accu de gekoppelde apparaten zit? BatON toont het verbruik van deze apparaten in één oogopslag in de app.

Energy Bar

Energy Bar is een zogenaamde accu-indicator en laat met een subtiel maar goed zichtbaar lijntje bovenin de statusbalk zien hoe lang je nog met de accu kan voordat je hem moet opladen. Deze indicator is helemaal naar jouw smaak aan te passen. Zo is er een subtiele lijn mogelijk maar ook een indicator ter grootte van een deel van de statusbalk.

Lees hier onze review van Energy Bar.

Mooie Batterij Disc

Mooie Batterij Disc is een eenvoudige app + widget in twee formaten die het percentage acculading weergeeft. Er is hier een aantal zaken in te stellen, zoals een permanente notificatie en de kleur van de widget. Daarnaast geeft de app de temperatuur, het type en de staat van de accu weer. Simpel maar doeltreffend.

Battery Overlay Percent

In tegenstelling tot Mooie Batterij Disc is Battery Overlay Percent veel uitgebreider qua instellingen. De accu-indicator is in deze app op meerdere manieren naar smaak aan te passen. Zo kan de plek van de accu-indicator aangepast worden maar ook de tekstgrootte, de kleur, uitlijning, ga zo maar door. Voor €1,59 kun je alle mogelijkheden in de app afkopen.

Battery Widget Reborn 2017

Battery Widget Reborn is vanaf het moment van uitkomen een veelgebruikte app geweest, deze toont informatie over de accu en het opladen van je smartphone. Battery Widget Reborn zit bomvol functionaliteit, uiteraard geënt op alles wat met de accu te maken heeft maar, heeft ook een paar handige nevenfuncties zoals een powersaving-modus en zaklamp-toggle.

Lees hier onze review van Battery Widget Reborn.

Flat Battery Live Wallpaper

Met Flat Battery Live Wallpaper heb je op de achtergrond van je toestel altijd je huidige batterij-status staan. Je kunt dus in één oogopslag zien hoeveel procent kostbare batterij je nog over hebt. De app komt gratis met 9 voorgefabriceerde thema's om uit te kiezen. Ben je in een creatieve bij, dan kun je altijd zelf alle kleuren aanpassen.

Lees hier onze review van Flat Battery Live Wallpaper.

Battery Overlay Percent

Battery Overlay Percent

Battery Overlay Percent is een zeer uitgebreide app qua instellingen. De accu-indicator is in deze app op meerdere manieren naar smaak aan te passen. Zo kan de ..
Mooie Batterij Disc

Mooie Batterij Disc

Mooie Batterij Disc is een widget in twee formaten die het percentage acculading weergeeft. Er is hier van alles ins te stellen, zoals een permanente notificati ..
BatON

BatON

De meeste mensen hebben wel één of meerdere apparaten via Bluetooth gekoppeld aan hun Androidtelefoon Hoe handig zou het dan zijn om op je Androidtoest ..
Energy Bar - A pulsating Battery indicator!

Energy Bar - A pulsating Battery indicator!

Energy Bar is een zogenaamde accu-indicator en laat met een subtiel maar goed zichtbaar lijntje bovenin de statusbalk zien hoe lang je nog met de accu kan voord ..
Flat Battery Live Wallpaper

Flat Battery Live Wallpaper

Met Flat Battery Live Wallpaper heb je je batterij-status als wallpaper op de achtergrond staan. Zo kun je gemakkelijk en in één oogopslag je accu-perc ..
Battery Widget Reborn 2017

Battery Widget Reborn 2017

Battery Widget Reborn is een uitgebreide batterij-applicatie met zeer veel fucnties en is sinds de laatste update ook voorzien van een Material-thema. Naast deze bet ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk