Samsung Galaxy Z Fold 3

Review

Samsung Galaxy Z Fold 3 - specificaties

De Samsung Galaxy Z Fold 3 volgt de Galaxy Z Fold 2 uit 2020 op. De Fold-serie vouwt over de lengte open. Je kan het vergelijken met een opengevouwen boek. De Z Fold 3 gebruik je als telefoon of als tablet en is daardoor een echte multitasking-smartphone.   

Samsung Galaxy Z Fold 3

Sterk en duurzaam

De nieuwe Galaxy Z Fold 3 is op veel vlakken verbeterd ten opzichte van de voorganger. Zo gebruikt Samsung voor het eerst een waterbestendigheid-rating van IPX8 voor de zijn de Fold 3. Een regenbui is dus geen enkel probleem. Corning Gorilla Glass Victus is ook weer van de partij. Door dit glas zijn de telefoons krasbestendig en kunnen ze tegen een stootje, bijvoorbeeld wanneer je de telefoon per ongeluk laat vallen. De beschermlaag is gemaakt van PET-plastic en daardoor is het hoofdscherm 80% duurzamer dan dat van de Z Fold 2.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Selfiecamera onder het scherm

Het is niet de eerste telefoon met een selfiecamera onder het scherm, maar de Galaxy Z Fold 3 is wel de eerste van Samsung. De Fold 3 heeft een 7,6 inch Infinity Flex Display en wordt niet ononderbroken door een inkeping voor de selficamera. Die camera heeft Samsung namelijk onder het scherm verwerkt, net als de vingerafdrukscanner.

Bediening met de S Pen

De S Pen, die we kennen van de Note-serie, maakt zijn debuut op de Z Fold 3. Goed nieuws voor de multitaskers dus, want zij kunnen op het grote hoofdscherm eenvoudig aantekeningen maken tijdens een videovergadering een Google Keep-lijstje afvinken en tegelijkertijd e-mails doornemen

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 - prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Z Fold 3 krijgt een adviesprijs vanaf 1799 euro en is verkrijgbaar in de kleuren Phantom  Black, Phantom Green en Phantom Silver in de volgende opslagconfiguraties:

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3

De Samsung Galaxy Z Fold 3 vouwt over de lengte open. Je kan het vergelijken met een opengevouwen boek. De Z Fold 3 gebruik je als telefoon of als tablet en is daardoor een echte multitasking-smartphone. De Fold 3 heeft twee schermen waaronder een 7,6 inch Infinity Flex Display en kan met de S Pen bediend worden.

Vanaf € 1799

Winkelen op:

Samsung Galaxy Z Fold 3

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk