Samsung Galaxy Z Flip 3

Review

Samsung Galaxy Z Flip 3 - specificaties

De Samsung Galaxy Z Flip 3 volgt de Galaxy Z Flip 5G uit 2020 op. Bij de Galaxy Z Flip-telefoons vouwt het scherm over de breedte en dat is vergelijkbare met de klaptelefoons van vroeger. De Z Flip 3 is erg compact en past perfect in je broekzak.

Samsung Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 is stijlvoller

Samsung heeft de Z Flip 3 uitgerust met extra kleuropties. Er is keuze uit vier kleuren – Cream, Green, Lavender en Phantom Black. Er worden ook nieuwe accessoires voor de Z Flip 3 gelanceerd. Het gaat om stijlvolle nieuwe ringhouder en koordcases die het je makkelijk maken om de telefoon vast te houden en te dragen. Online zijn er nog meer kleuren beschikbaar, zoals Gray, Pink en White.

Samsung Galaxy Z Flip 3

Meer multitasken

De Flex-mode op de Z Flip 3 is volgens Samsung ideaal om handsfree de mooiste selfies te maken. Je hoeft de telefoon niet eens open te klappen als je snel even snelle foto of video wilt maken. Door te dubbelklikken op de aan/uit toets kun je direct vanaf het Cover Screen al aan de slag met de verbeterde Quick Shot-functie. Daarnaast kan je op de Z Flip 3 handsfree een YouTube-vlog volgen. Als je de Z Flip 3 bijvoorbeeld deels is gevouwen, dan zorgt het Flex Mode Panel ervoor dat de video vanzelf naar de bovenste helft van het scherm verplaatst wordt terwijl de bedienknoppen, zoals helderheid en volume, naar de onderste helft verschuiven.

Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3 - prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Z Flip 3 is verkrijgbaar vanaf 1049 euro in de kleuren Cream, Green, Lavender en Phantom Blacken in de volgende opslagconfiguraties:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk