Samsung Galaxy S22 Plus

Review

Samsung Galaxy S22 Plus - specificaties

De Samsung Galaxy S22 Plus is bestemd voor social junkies die creatief zijn en met zelfexpressie willen laten zien wie ze zijn.

Design en scherm

De Galaxy S22 Plus is uitgerust met een AMOLED-scherm met een variabele verversingssnelheid van 120 Hz. De S22 Plus heeft een 6,6 inch scherm met een piekhelderheid van 1750 nits,  waardoor het scherm goed afleesbaar is in alle lichtomstandigheden. 

De Galaxy S22-serie is gemaakt van Armor Aluminium. Dat is Samsungs sterkste aluminiumbehuizing tot nu toe. Daarnaast zijn de smartphones voorzien van Gorilla Glass Victus+ voor zowel de voor- als achterkant. Dankzij dit stevige glas hoef je je minder zorgen te maken als je je toestel per ongeluk laat vallen.

Samsung Galaxy S22 Plus

Camera's

Met de camera’s op de Galaxy S22 Plus  maak je scherpe beelden dankzij de 23% grotere sensor dan de S21+ en de Adaptive Pixel-technologie. De Galaxy S22 Plus heeft een 50 MP hoofdcamera, 10 MP telelens en 12 MP ultragroothoeklens. Wanneer je video’s van je vrienden maakt, past de functie Auto Framing automatisch de focus van je camera aan, zodat je tot 10 mensen in beeld krijgt. De Galaxy S22 Plus uitgerust met VDIS-technologie. Die minimaliseert trillingen waardoor je zelfs onderweg scherp en steady beeldmateriaal maakt.

Prestaties en accu

De Exynos 2200 in de telefoon moet in combinatie met machinelearning en kunstmatige intelligentie zorgen voor soepele prestaties, of het nu om streamen, browsen, of navigeren gaat. De accu van de S22 Plus gaat langer dan een dag mee op een enkele oplaadbeurt en heeft een 45W snellader. 

Samsung Galaxy S22 Plus

Samsung Galaxy S22 Plus - prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S22 Plus is net als de Galaxy S22 beschikbaar in de kleuren Phantom Black, Phantom White, Green of Pink Gold. Je kan kiezen uit dezelfde opslagmogelijkheden als de S22. De Galaxy S22 Plus ligt ook op 11 maart in de winkels.

Samsung Galaxy S22 Plus
Samsung Galaxy S22 Plus
Samsung Galaxy S22 Plus

Samsung Galaxy S22 Plus

De Samsung Galaxy S22 Plus is bestemd voor social junkies die creatief zijn en met zelfexpressie willen laten zien wie ze zijn. De S22 Plus heeft dan ook een groot 6,6 inch scherm met een variabele verversingssnelheid van 120 Hz, de snelle Exynos 2200 en uitstekende camera's.

Vanaf 1049 euro

Winkelen op:

Populairste berichten over de Samsung Galaxy S22 Plus
Samsung Galaxy S22 Plus

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk