Waze navigatie & Live verkeer

Waze navigatie & Live verkeer

Waze is een navigatieapp die zich voornamelijk richt op navigeren tijdens het autorijden. De app behoort tot de meest populaire navigatie-apps die er zijn. Ongeveer 150 miljoen mensen maken maandelijks gebruik van de dienst van Waze. Tot 2013 was het een op zichzelf staande app die werd beheerd door een bedrijf uit Israël. Het werd het echter voor ongeveer 830 miljoen euro overgenomen door Google.

Google wilde Waze inlijven omdat de community van Waze groot is. De app is namelijk een sociale navigatieapp die steeds beter wordt gemaakt door de gebruikers van de dienst. Je kunt bijvoorbeeld zelf aangeven of er ergens een flitspaal staat of dat er ergens een verkeersopstopping is. Ondanks de overname bleef Waze overigens wel als afzonderlijke app bestaan. Beide teams zijn nu wel samengevoegd

Waze kan gratis worden gedownload op iOS en Android. De navigatietoepassing is beschikbaar in 185 landen, in 54 talen en heeft een community van meer dan 130 miljoen gebruikers.

Gerelateerde artikelen

Waze navigatie & Live verkeer
Waze navigatie & Live verkeer
Waze navigatie & Live verkeer
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk