Flitsmeister

Flitsmeister

Flitsmeister is een essentiële app voor iedereen die vaak onderweg is. Deze krachtige app combineert navigatie, real-time verkeersinformatie en snelheidswaarschuwingen in één handige tool. Of je nu pendelt naar het werk, een roadtrip maakt of gewoon de weg op gaat, Flitsmeister helpt je veilig en efficiënt te reizen.

Nauwkeurige navigatie

Met Flitsmeister heb je een betrouwbare navigatiepartner bij de hand. De app biedt stapsgewijze navigatie-instructies met duidelijke spraakbegeleiding, zodat je altijd de juiste afslag neemt. Of je nu naar een bekende bestemming gaat of een nieuwe plek verkent, Flitsmeister zorgt ervoor dat je probleemloos op je bestemming aankomt.

Real-time verkeersinformatie

Flitsmeister houdt je op de hoogte van actuele verkeerssituaties. De app maakt gebruik van real-time gegevens en geeft je informatie over naderende ambulances, filelocaties, vertragingen, wegwerkzaamheden en ongevallen. Hierdoor kun je slimme routes plannen en mogelijke vertragingen vermijden, waardoor je kostbare tijd bespaart en stress onderweg vermindert.

Gerelateerde artikelen

Snelheidswaarschuwingen en flitspalen

Een van de meest geliefde functies van Flitsmeister is de realtime snelheidswaarschuwing. De app waarschuwt je voor naderende flitspalen, trajectcontroles en mobiele snelheidscontroles. Door op de hoogte te zijn van deze potentiële snelheidsvalkuilen, kun je je snelheid aanpassen en boetes voorkomen. Flitsmeister zorgt ervoor dat je veilig binnen de wettelijke snelheidsgrenzen blijft.

Heb je meerdere auto’s of leen je soms een auto van een vriend of een bedrijf? Bij Flitsmeister Mobiel Parkeren voeg je gratis extra kentekens toe.

Communitygedreven informatie

Flitsmeister is niet zomaar een app, het is een community. Gebruikers kunnen elkaar informeren over verkeerssituaties, files, ongevallen en meer. Met de mogelijkheid om meldingen te maken en te bevestigen, draagt elke Flitsmeister-gebruiker bij aan de real-time informatievoorziening. Zo profiteert iedereen van de kracht van de gemeenschap en blijft iedereen op de hoogte van wat er op de weg gebeurt.

Mobiel parkeren via Flitsmeister

Sinds 2019 kun je met de Flitsmeister-app betalen voor parkeren. Flitsmeister herkent of je in een parkeerzone staat en zal je na een rit vragen of je een parkeeractie wilt starten. Zodra je weer gaat rijden sturen we je direct een notificatie om de parkeeractie te stoppen. Zo betaal je nooit teveel. Per parkeeractie betaal je €0,35 transactiekosten plus de kosten voor het parkeren zelf. Betalen kan makkelijk en veilig via automatische incasso of met je creditcard.

Zo stel je de parkeerfunctie in de Flitsmeister-app eenmalig in:

  1. Open de Flitsmeister-app en klik op de 3 streepjes linksboven in de app
  2. Kies Parkeren
  3. Druk op Parkeren inschakelen
  4. Volg de stappen op je scherm

Flitsmeister is de zeer populaire app voor iedereen die veilig, efficiënt en geïnformeerd wil reizen. Met nauwkeurige navigatie, real-time verkeersinformatie, snelheidswaarschuwingen en een levendige community van gebruikers, helpt Flitsmeister je om verkeersopstoppingen te vermijden, je snelheid in de gaten te houden en je reiservaring te verbeteren. Of je nu naar je werk pendelt, een weekenduitje plant of gewoon op de weg bent.

Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk