‘OnePlus teaset per ongeluk de 7T Pro tijdens 7T-lanceringsevent’

Door Jeffrey van de Velde - 05 oktober 2019

OnePlus introduceerde op 26 september de OnePlus 7T – de eerste telefoon in de 7T-serie. Op 10 oktober volgt een nieuw lanceringsevent, vermoedelijk voor een OnePlus 7T Pro. Er zijn foto’s opgedoken van een tease van de 7T Pro, tijdens het 7T-lanceringsevent in India.

OnePlus 7T Pro

Eerder dit jaar bracht OnePlus twee toestellen uit: de OnePlus 7 en de 7 Pro. Het bedrijf legde bij de lancering van de twee toestellen, een duidelijke focus op de OnePlus 7 Pro. Ditmaal, bij de 7T-serie, lijkt de focus te zijn omgedraaid. Op 26 september introduceerde de fabrikant namelijk als eerst de OnePlus 7T – een behoorlijk vernieuwde versie van de OnePlus 7. Er mist tot op heden, nog een ‘7T Pro’. Met een lanceringsevent van de 7T-serie voor Europa op 10 oktober, staat er niks in de weg in het pad voor een 7T Pro – het toestel is klaarblijkelijk, ook al tijdens het OnePlus 7T-event geteased.

Teaser van de (vermoedelijk) aanstaande OnePlus 7T Pro

Het toestel is nooit op het podium verschenen, maar is wel voor zeer korte tijd op beeld te zien. Om het zelf te controleren, plaatste Sudhanshu Ambhore een tijdstip in de lanceringsvideo online. Op het moment dat het shot voorbijkomt, zie je kort de achterkant van een telefoon. Dat het niet om de 7T gaat, is makkelijk te zien: de cameramodule is immers verticaal, in plaats van een ronde module. Er is daarnaast ook een extra ‘langwerpig’ vlakje naast de camera’s. Waar het vlakje precies voor mag dienen is nog onbekend: bij andere telefoons, wordt het wel eens gebruikt voor de laser-autofocus.

Lees verder:

OnePlus 7T en OnePlus 7: dit zijn de verschillen

  • Door Jiri Truijen - 27 september 2019

OnePlus 7T officieel: 90 Hz-scherm en Snapdragon 855 Plus

  • Door Sebastien Marien - 26 september 2019

Alle specificaties

Gezien het toestel nog niet officieel is geïntroduceerd, zijn nog niet alle details van de 7T bekend. Toch zijn er al de nodige details op het internet verschenen; zo weten we vrij zeker dat de 7T Pro, het zal stellen met een Snapdragon 855+-chipset. Vermoedelijk zal het gekoppeld zijn aan 8 GB-werkgeheugen, terwijl alleen de 7T Pro McLaren Editie 12 GB RAM bevat. Wat betreft het scherm, zijn er geen aanpassingen doorgevoerd. Het zou om hetzelfde 6,67-inch scherm gaan, met een QHD+-resolutie - ook de 90 Hz-verversingssnelheid blijft behouden bij de 7T Pro.

De OnePlus 7T is inmiddels al officieel en bevat juist een ronde cameramodule

Lees verder:

OnePlus 7T komt als eerste telefoon met Android 10 uit de doos

  • Door Sebastien Marien - 24 september 2019

OnePlus 7T-serie wordt op 10 oktober geïntroduceerd

  • Door Jeffrey van de Velde - 16 september 2019

Wat betreft de camera’s, zien we op de teaser van de 7T Pro, weer drie camera’s achterop. Net zoals bij de 7T zien we allereerst een Sony IMX586-sensor, met een 48 MP-resolutie en f/1.6-diafragma. In de tweede positie zien we voor beide toestellen een andere sensor. Bij de 7T gaat het om de 12 MP-telefotosensor, terwijl de 7T Pro de bestaande 8 MP-telefotosensor behoudt, daarbij krijgt de 7T Pro driemaal optische zoom, ten opzichte van 2x bij de 7T. Als laatste zien we nog een 16 MP-sensor met de groothoeklens en een f/2.0-diafragma. Aan de voorkant zit de vierde camera, niet zoals bij de 7T in een inkeping, maar juist in een pop-up selfiecamera – zoals eerder al te zien was bij de 7 Pro.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Lees verder:

OnePlus 7T Pro: 'officiële afbeeldingen van telefoon en hoesjes'

  • Door Claudia Rahanmetan - 07 oktober 2019

OnePlus 8: officiële persbeelden met specificaties zijn uitgelekt

  • Door Jeffrey van de Velde - 28 maart 2020

OnePlus 7T versus OnePlus 7T Pro: heeft de 7T Pro wel bestaansrecht?

  • Door Jeffrey van de Velde - 19 oktober 2019

OnePlus 7T eerste indrukken: geweldig totaalpakket, gericht op snelheid

  • Door Jeffrey van de Velde - 26 september 2019
WhatsApp
LinkedIn

Reacties

Reageer ook

Problemen met deze sneller ladende pagina? Laad het volledige artikel '‘OnePlus teaset per ongeluk de 7T Pro tijdens 7T-lanceringsevent’' dan hier.