Aanbieding: Fossil Sport voor 99 euro

Aanbieding: Fossil Sport voor 99 euro

Fossil Sport aanbieding

De Fossil Sport is een smartwatch gericht op de sportievelingen onder ons. Daarnaast is deze smartwatch ook nog eens de lichtste smartwatch die Fossil tot nu toe heeft aangekondigd. De adviesprijs van de Fossil Sport is 249 euro maar deze smartwatch is nu in de kleuren zwart en blauw bij Amazon in de aanbieding voor 99 euro (inclusief gratis verzending ). Je betaalt dus flink minder.

Fossil Sport blauw

Fossil Sport specificaties  

De Fossil Sport is voorzien van de nieuwste chipset voor smartwatches, de Qualcomm Snapdragon Wear 3100. De Fossil Sport is daarmee de tweede smartwatch die op deze chipset draait. De zuinige ambientmode in de Snapdragon Wear 3100 zorgt ervoor dat er zuiniger wordt omgegaan met energie ondanks dat de chipset dezelfde processor gebruikt als zijn voorganger. Fossil verzekert de eigenaar van de Fossil Sport dat de smartwatch een dag meegaat in de volledige smartwatch-modus en nog eens twee dagen in de energiezuinige modus.

De Fossil Sport beschikt daarnaast ook over een hartslagsensor, NFC, GPS en ondersteuning voor Google Pay en draait op Wear OS. Er zijn twee uitvoeringen van de Fossil Sport, een met een 41mm en een met een 43mm behuizing. De Spotify-app voor Wear OS en de app Noonlight worden standaard meegeleverd op de smartwatch.

Wil je meer weten over deze smartwatch? Lees dan de review van Laurence over de Fossil Sport.

Fossil Sport

Lees meer over:
Aanbieding

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties