Vakantie

Lees al het laatste nieuws over Vakantie

Vakantie en Android gaan prima samen! Hier vind je alle apps, tips en achtergrondartikelen die met vakantie, dagjes en weekendjes weg te maken hebben.

Vakantie Themaweek

Androidworld probeert het jullie makkelijker te maken met een compleet overzicht van alle apps en gadgets die van pas kunnen komen voor en tijdens de vakantie.  

In 2021 hielden we op Androidworld de Vakantie Themaweek en in die week kon allerlei artikelen daarover lezen op je favoriete Androidwebsite. Hier vind je een overzicht van alle handige apps, tips en tricks, reviews en vergelijkingen.

Goed voorbereid op vakantie 

Het is weer zomer, de terrassen stromen vol en de vakantie is voor velen in zicht. In de afgelopen weken zag je allerlei handige tips voorbijkomen die je niet mag missen als je deze zomer op reis gaat. Hieronder hebben we een compleet overzicht gemaakt van alle handige apps en tips die op Androidworld zijn verschenen. Ben je al op vakantie of moet je nog gaan? Androidworld wenst je een topvakantie, waar je ook bent!

Vakantie

Voorbereiding voor je vakantie

Thuisblijvers

Het is altijd verstandig om de thuisblijvers tijdens je vakantie op de hoogte te houden.

Camping en hotel

Wil je deze zomer gaan kamperen, dan kan je je voorbereiden met behulp van de apps op je telefoon.

Koffers inpakken en reisinformatie controleren

Wat kan je best meenemen op reis? De lijst met dingen die je meteen in het hoofd springen lijkt eindeloos, en je wil niets vergeten. Daar komt PackPoint bij kijken, want deze app wil er juist voor zorgen dat jij niets belangrijks thuis laat. Daarnaast kan je reisinformatie, zoals je aanstaande reizen en reserveringen bekijken op Google Reizen op je mobiel of desktop.

Vakantie

Handige apps voor tijdens de vakantie

Internet tijdens de vakantie

In de artikelen hieronder vind je onder andere een lijst met handige Lite-apps om data te besparen terwijl je op vakantie bent en een app waarmee je gratis wifi-hotspots in de buurt kunt vinden.

Medisch advies
Reizen en chillen
Vakantie

Storytel Reader

Gadgets

Gadgets mogen niet ontbreken tijdens je vakantie. Wat dacht je van een fijne e-reader en bluetoothspeaker voor naast het zwembad?

Corona-apps

Mocht er weer een variant opduiken, dan heb je hier alvast de artikelen die je helpen bij het plannen van je vakantie.

Dit vind je misschien ook leuk