Eufy lanceert eerste videodeurbel met twee camera's, dit is waarom

Eufy lanceert eerste videodeurbel met twee camera's, dit is waarom

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Eufy heeft de eerste videodeurbel gelanceerd die met twee camera's komt: één om te kijken wie er aanbelt en de andere om eventuele pakketjes te kunnen zien op de grond. De Video Doorbell Dual is nu voor 249 euro te koop in Nederland en België.

Eufy Video Doorbell Dual

Eufy heeft een nieuwe slimme deurbel aangekondigd die je pakketjes in de gaten houdt. De Eufy Video Doorbell Dual komt met een QHD-hoofdcamera die de persoon in beeld brengt die aanbelt en een tweede Full HD-sensor die omlaag gericht is. Zo kan je zien wat voor pakket er is geleverd. De hoofdcamera maakt beelden in een hoek van 160 graden.

De deurbel heeft verder ook een zogenaamde 'Delivery Guard'-functie die je letterlijk waarschuwt wanneer iemand met jouw pakketje aan de haal wil gaan. Je deurbel herkent of het om een familielid of vriend gaat, dan wel een onbekende die je pakketje vastgrijpt. In het tweede geval krijg je een melding op de Eufy Video Doorbell Dual en kan je de potentiële dief toespreken.

Beveiligingsrapport en HomeBase

Een uitdaging bij het gebruik van beveiligingscamera's is dat je als gebruiker vaak tientallen video's moet bekijken om een specifieke gebeurtenis te vinden. De vernieuwde app van Eufy moet dit probleem oplossen door dagelijks een beveiligingsrapport te delen dat vastgelegde video's per dag of uur kan weergeven. Daarnaast kunnen gebruikers video's sorteren op tijdstip of het type gebeurtenis, zoals ‘persoon’ of ‘pakket’.

Zoals we van Eufy gewend zijn, is het merk voorstander van videobeelden die lokaal worden opgeslagen en niet via de cloud. Zo bezitten gebruikers zelf hun beelden en hoef je geen maandelijks abonnementsgeld te betalen in ruil voor je opslag. De Eufy Video Doorbell Dual komt met een meegeleverde HomeBase 2 die 16 GB aan opslag heeft. Al kan je die opslag niet uitbreiden. Verder werkt de deurbel draadloos en kan ze zes maanden mee met één oplaadbeurt. Het ondersteunt zowel de Google Assistent als Amazon Alexa.

Eufy Video Doorbell Dual kopen

De Eufy Video Doorbell Dual kost 249 euro en wordt met de HomeBase 2 geleverd. Hij is vanaf nu te koop in Nederland en België.

  • Eufy Video Doorbell Dual kopen Coolblue - 249 euro

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over videodeurbellen? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk