Xiaomi 12 Ultra-renders gelekt: enorme camera op achterkant

Xiaomi 12 Ultra-renders gelekt: enorme camera op achterkant

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er zijn renders gelekt van de Xiaomi 12 Ultra en daarbij valt het grote camera-eiland op. De telefoon krijgt een 50 MP hoofdcamera en een periscoopcamera voor een groot optisch zoombereik. Verder zijn de gebogen schermranden opvallend.

Xiaomi 12 Ultra

Xiaomi lanceerde onlangs zijn 12-serie met toptoestellen in Nederland en België: de Xiaomi 12, 12X en 12 Pro. Toch is er nog één variant op komst die de krachtigste wordt van het viertal. Het betrouwbare OnLeaks deelt nu renders van de Xiaomi 12 Ultra.

De Xiaomi 12 Ultra heeft een opvallend grote cameraopstelling die werkt met een 50 MP hoofdsensor, een 48 MP groothoekcamera en een 48 M¨P periscoopcamera. Het precieze zoombereik van die camera is niet bekend en ook over de vierde lens op de achterzijde is nog niets gelekt. Er komt wel een 20 MP selfiecamera in het toptoestel. We zien ook duidelijk de Leica-merknaam en vorige week maakte Xiaomi de samenwerking met het Duitse bedrijf al bekend.

Gerelateerde artikelen

Verder is gelekt dat het toestel een 6,6 inch AMOLED-scherm heeft met gebogen randen. Het paneel heeft heel hoge helderheid van 1.700 nits en een verversingssnelheid van 120Hz. De telefoon meet 161.9 x 74.3 x 9.5 mm en weegt 234 gram. Xiaomi lanceert de telefoon met stereospeakers en hij komt met een Snapdragon 8 Plus Gen 1-processor. Eerder was al gelekt dat de telefoon een model krijgt met 16 GB RAM en 512 GB opslag. De accu is daarnaast een 5.000 mAh exemplaar die kan opladen met een 120W of 150W snellader.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Xiaomi 12 Ultra-renders gelekt: enorme camera op achterkant

Komt hij naar Nederland en België?

Volgens de nieuwe informatie zal Xiaomi de 12 Ultra voor omgerekend 1.264 euro verkopen. Het is niet bekend of het bedrijf plannen heeft om de Ultra-variant naar Nederland en België te verschepen. De Mi 10- en Mi 11 Ultra zijn niet bij ons verschenen. Kijk jij desondanks dan ook uit naar dit toestel? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over Xiaomi

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk