WhatsApp komt met een manier om verwijderde chats terug te halen

WhatsApp komt met een manier om verwijderde chats terug te halen

Verwijder je wel eens iets wat je hebt gezegd op WhatsApp? Hoewel het in de meeste gevallen ongetwijfeld goed is dat het weg is en vooral weg moet blijven, komt WhatsApp met een manier om verwijderde chats terug te halen.

Verwijderde chats terughalen

Hoe fijn het ook is om gênante uitspraken, rare spellingscontrolefouten en dronken flirts te verwijderen, soms heb je er spijt van dat je een bepaalde opmerking hebt weggehaald. Het is ook iets dat vaak juist voor ruzie zorgt, omdat mensen wel zien staan dat je iets hebt verwijderd. Mensen zijn nieuwsgierig en willen dan toch weten wat je hebt weggehaald. En soms zijn er mensen die juist geïrriteerd raken wanneer je ze niet vraagt naar wat ze hebben weggehaald. Kortom, het zorgt vaak voor drama en dat gaat binnenkort misschien veranderen.

WhatsApp lijkt de pijn te voelen, want het gaat daar verandering in brengen. Als je dat tenminste zelf wil. Volgens WABetaInfo werkt het bedrijf aan de mogelijkheid om wat is verwijderd terug te halen. Het maakt waarschijnlijk wel uit of je het alleen voor jezelf hebt verwijderd of voor jezelf én voor anderen.

WhatsApp

In een testversie van de populaire chat-app is te zien dat wanneer je de ‘alleen voor mij verwijderen’-optie kiest, je een pop-up onderin zit waarop de vraag staat of je het ongedaan wil maken. Dat klinkt verwarrend, maar dat is omdat de optie slechts een paar seconden beschikbaar is. Het lijkt vooralsnog dus niet van toepassing te zijn op berichten die je voor iedereen verwijdert.

Er komen veel veranderingen naar WhatsApp. Zo zou het ook werken aan een manier om typfouten uit app'jes halen met een edit-knop en wil het de grootte van bestanden die je verstuurt naar 2 GB oprekken. Dat zou grote invloed kunnen hebben op bijvoorbeeld een dienst als het Nederlandse WeTransfer, waar nu nog veel naar gegrepen wordt wanneer er veel foto’s in één keer moeten worden gestuurd.

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Heb jij wel eens moeilijke of juist grappige situaties door het al dan niet verwijderen van berichten op WhatsApp? Deel het in de reacties onder dit artikel.

Lees meer over:
WhatsApp Messenger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties