Zo kan je straks in WhatsApp zien welke deelnemers een groep hebben verlaten

Zo kan je straks in WhatsApp zien welke deelnemers een groep hebben verlaten

WhatsApp krijgt er een nieuwe functie voor groepen bij, waarmee groepsdeelnemers kunnen zien wie de groep heeft verlaten. De functie wordt momenteel getest in de bètaversie van de chatapp.

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Deelnemers aan WhatsApp-groepen

WhatsApp werkt momenteel aan een nieuwe functie voor WhatsApp-groepen. De functie heet See Past Participants en WABetaInfo kan er al mee aan de slag in WhatsApp Beta voor iOS.

Als je straks een WhatsApp-groep opent, en via de drie puntjes rechtsboven naar Groepsinformatie gaat, zal je de knop onder de deelnemers te zien krijgen. Je vindt er een overzicht van deelnemers die de groep hebben verlaten of zijn verwijderd. De functie is zichtbaar voor alle deelnemers van de groep, dus niet alleen voor de groepsbeheerders. De nieuwe mogelijkheid is met name handig voor grote groepen waar deelnemers meer overzicht van willen hebben over wie de groep verlaten heeft, of wie er allemaal verwijderd is.

Deze nieuwe functie voor WhatsApp-groepen is vandaag vrijgegeven aan enkele bètatesters en de komende weken zullen meer bètatesters er gebruik van kunnen maken. Of en wanneer de optie naar de stabiele versie komt, is niet bekend. Het kan zijn dat WhatsApp nog wat wijzigingen aanbrengt, voordat iedereen er gebruik van kan maken. Waar je al wel mee aan de slag kunt is de het verbergen van je online status en het dempen van deelnemers in videogesprekken. Daarnaast staan de volgende functies nog op de planning om uitgerold te worden: beheerders krijgen meer controle over groepsgesprekken, avatars voor videogesprekken, en het toevoegen van een spraakbericht aan WhatsApp Status.

Zo kan je straks in WhatsApp zien welke deelnemers een groep hebben verlaten

Alle WhatsApp-tips

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik. Hieronder vind je alvast de meest gelezen WhatsApp-tips op Androidworld.

De populairste WhatsApp-tips
Lees meer over:
WhatsApp Messenger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties