'Samsung start One UI 4.1-update voor de Galaxy S21 volgende week al'

'Samsung start One UI 4.1-update voor de Galaxy S21 volgende week al'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De eigenaren van de Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus en de Samsung Galaxy S21 Ultra hoeven waarschijnlijk niet meer lang te wachten op de One UI 4.1-update. Volgens geruchten staat de update in de Verenigde Staten op de planning om al vanaf eind februari uitgerold te worden.

Nieuw in One UI 4.1

One UI 4.1 is de softwareversie waar de nieuwe Samsung Galaxy S22-telefoons op draaien. Samsung's One UI 4.1 is geen enorme upgrade ten opzichte van de op Android 12 gebaseerde One UI 4.0-versie. Toch zitten er in deze versie een aantal leuke nieuwe functies, waaronder het uitbreiden van het werkgeheugen en nieuwe Slimme widgets. Nog een belangrijke nieuwe functie is de Pro-modus in de camera-app. Die kan in deze softwareversie voor alle lenzen gebruikt worden. Bovendien kunnen gebruikers de nachtmodus en de ultragroothoeklens ook gebruiken in apps van derden.

Gerelateerde artikelen

Uitrol One UI 4.1

Een tipgever heeft aan Piunikaweb verteld dat Samsung nu druk bezig is om de One UI 4.1-update tussen eind deze maand en begin maart in de VS uit te rollen. Het lijkt er echter op dat de Galaxy S21 Ultra de enige telefoon zal zijn die de update in de eerste week van maart krijgt. Helaas wist de tipgever niet te melden wanneer de One UI 4.1-update naar de Galaxy S21- en S21 Plus komt. Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat de hele S21-serie de One UI 4.1-update in één keer zal ontvangen. Hoe dan ook, vermoedelijk begint Samsung al op vrij korte termijn met de verspreiding van de nieuwe One UI 4.1-software. Daarna is het wachten op het moment dat de update Nederland en België aandoet en hopelijk zal dat niet al te lang duren.

Krijg jij de One UI 4.1-update binnen op je S21? Dan horen en zien we dat graag via dit e-mailadres (graag inclusief screenshot).

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk