'Samsung lost dit probleem van Galaxy S22 niet op bij de S23'

'Samsung lost dit probleem van Galaxy S22 niet op bij de S23'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Volgens een nieuwe rapport krijgt de Samsung Galaxy S23 de beschikking over een grotere batterij. Goed nieuws zal je denken, maar toch valt het ietwat tegen. De S23 zal volgens dit rapport, en hou je vast, een batterij krijgen die vijf procent groter is. Wat mogen we precies verwachten?

Samsung Galaxy S23

De Samsung Galaxy S23 wordt de opvolger van de Galaxy S22 en vormt hiermee weer het basismodel van de nieuwe S-serie van Samsung. Naast deze 'gewone' S23 zal de S-serie volgend jaar namelijk weer bestaan uit drie toestellen, de 23, S23+ en de S23 Ultra. Vooral over deze laatst genoemde is al meer bekend. Volgens geruchten zal het vlaggenschip van Samsung namelijk de beschikking krijgen over een 200 MP camera en beschikken over dezelfde telelenzen als zijn twee voorgangers, de S21 én S22 Ultra.

Over de 'gewone' Galaxy S23 was tot dusver nog niet veel gelekt. Tot nu, in een rapport zijn er namelijk specificaties opgedoken van de batterij van het toestel. Volgens dit rapport zal de S23 een iets grotere accu krijgen. Het percentage van deze accu zal namelijk met vijf procent toenemen.

Gerelateerde artikelen

3900 mAh-accu

Dit houdt in dat de Galaxy S23 de beschikking zal moeten krijgen over een 3885 mAh-accu. Dit zal waarschijnlijk neerkomen op een 3900 mAh-exemplaar. De Galaxy S22 had een 3700 mAh-accu. In de review van onze AW Béta-tester Leon ging deze net geen dag mee, wat geen al te best resultaat is. De geringe verhoging in het accupercentage zal hier waarschijnlijk geen grote verbeteringen in brengen. Tenzij de processor in de S22-serie een stuk energiezuiniger zal zijn. Dit beloofde Samsung ons vorig jaar echter ook, maar in de praktijk kwam dit dus volgens Leon niet echt naar voren.

De S23+ zal volgens hetzelfde rapport overigens ook een grotere accu krijgen ten opzichte van zijn voorganger. Deze zal met 200 mAh omhoog gaan, van 4500 naar 4700 mAh. Over de accu van de S22+ waren we gematigd positief. Meer hierover lees je in onze review. Daarbij vonden we het jammer dat de S22+ nog altijd niet echt snel kon opladen. De hoop is dan ook dat Samsung eindelijk eens aan het snelladen met minstens 65W zal beginnen. Of Samsung dit bij de S23-serie gaat doen, is echter nog niet bekend.

'Samsung Galaxy S23 krijgt nauwelijks een grotere accu'

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk