'Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4-persrenders gelekt'

'Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4-persrenders gelekt'

Er zijn persrenders gelekt van de Samsung Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4 in hun verschillende kleuren. Er zijn drie tinten waarin de Z Fold 4 verschijnt en de Flip komt in vier verschillende kleuren. Het zijn Samsungs vouwbare telefoons die volgende maand worden onthuld.

Samsung Galaxy Z Fold 4- en Z Flip 4-renders

In het voorjaar kijken Samsung-fans telkens uit naar de nieuwe Galaxy S-toestellen, maar vandaag maken ze zich - letterlijk - warm voor de Galaxy Z -serie: de vouwbare Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4. De bekende geruchtenverspreider Evan Blass deelt op 91Mobiles persrenders van de foldables in verschillende kleuren.

De Galaxy Z Fold 4 zal verschijnen in een zwarte, blauwe en gouden kleur. Voor de Galaxy Z Flip 4 zijn er dan weer vier kleuren: zwart, paars, goud en zilver. Blass stelt wel dat er ook speciale kleurenedities zijn en die krijgen we in de komende weken te zien. Eerder kregen we ook andere renders te zien.

'Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4-persrenders gelekt'
Persrenders van de Galaxy Z Fold 4
Samsung Galaxy Z Fold 4
4.400 mAh
7,6 + 6,2 inch - 1812 x 2176 + 904 x 2316 px
256 GB + 512 GB + 1 TB GB
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1

Meer info

Samsung Galaxy Z Flip 4
3.700 mAh
6,7 + 1,9 inch - 1080 x 2640 + 260 x 512 px
128 GB + 256 GB + 512 GB GB
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1

Meer info

Specificaties en lanceringsdatum

Volgens eerdere geruchten gebruikt Samsung een dunner scharnier en lichtere materialen voor zijn aankomende Galaxy Z-toestellen. De Galaxy Z Fold 4 zal ook iets bredere schermen krijgen. We kregen al benchmarks te zien van die telefoon met Snapdragon 8+ Gen 1 en we weten ook dat er een grote camera-upgrade op komst is voor de Z Fold 4. Op het vlak van snelladen hoeven we verder geen grote verwachtingen te hebben, maar Samsung is wel van plan om zijn foldables meer opslag te geven: tot 512 GB voor de Z Flip 4 en 1 TB voor de Z Fold 4.

Volgens dezelfde Evan Blass gaat Samsung alles over zijn nieuwe telefoons vertellen bij het aankomende Galaxy Unpacked-evenement op 10 augustus. We krijgen dan ook de Galaxy Watch 5-serie van smartwatches te zien.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Samsung Galaxy Z Fold 4 kopen

De Samsung Galaxy Z Fold 4 is Samsungs krachtigste smartphone tot nu toe. Bovendien is het het eerste apparaat dat wordt Lees meer

Vanaf 1799 euro

Bestel op

Samsung Galaxy Z Flip 4 kopen

De Samsung Galaxy Z Flip 4 komt met een compact en opvouwbaar design en opvallende kleuren. Je maakt met deze vouwbare t Lees meer

Vanaf 1099 euro

Bestel op

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties