Samsung Galaxy Z Flip 4 krijgt misschien niet de accucapaciteit waar je op hoopte

Samsung Galaxy Z Flip 4 krijgt misschien niet de accucapaciteit waar je op hoopte

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De volgende telefoons van Samsung waar we nu naar uitkijken, zijn de Galaxy Z Fold 4 en Galaxy Z Flip 4. Over de laatste zijn nu details opgedoken en die gaan over de accucapaciteit van de Samsung Galaxy Z Flip 4.

Samsung Galaxy Z Flip 4 accu

Nu Samsungs vlaggenschepen voor 2022 aangekondigd zijn, zijn alle ogen gericht op de aankomende vouwbare telefoons. De Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 zullen naar verwachting ergens in augustus verschijnen tijdens de volgende grote lancering van Samsung worden aangekondigd. Inmiddels duiken er details over de telefoons op en nu hebben we wat meer informatie te delen over de kleinste van het stel, de Z Flip 4, met dank aan mensen van GalaxyClub.

Volgens deze geruchten gaat de Samsung Galaxy Z Flip 4 geen grote stappen maken op het gebied van de accucapaciteit. Zijn voorganger, de Galaxy Z Flip 3, had een accu met een capaciteit van 3.300 mAh. De Z Flip 4 krijgt een accucapaciteit van ongeveer 3.400 mAh, een kleine upgrade van 100 mAh. Redacteur Sebastien kon in zijn review van de Galaxy Z Flip 3 te vertellen dat de belangrijkste reden om deze telefoon niet te kopen, de accu zou zijn. Een upgrade van 100 mAh voor de opvolger zou dan wellicht teleurstellend kunnen zijn.

Een nieuwe chipset zou de Galaxy Z Flip 4 energiezuiniger kunnen maken en zo de accuduur kunnen verlengen. Verwacht wordt dat het apparaat de Snapdragon 8 Gen 1 Plus krijgt, vermoedelijk is dat een snellere versie van de bestaande Gen 1-processor.

Gerelateerde artikelen

Geen twee maar drie vouwbare telefoons

Voor nu is het afwachten totdat Samsung zijn nieuwste vouwbare smartphones aankondigt, en mogelijk gaan we geen twee maar zelfs drie foldables zien. Wat verwacht jij van de Galaxy Z Flip 4? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel. Voor details over de Galaxy Fold 4, zoals de dubbelzijdige vingerafdrukscanner, kun je hier terecht.

De populairste artikelen over vouwbare telefoons

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk