Samsung Galaxy Unpacked: bekijk hier de livestream om 15.00 uur

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung gaat vandaag zijn nieuwste vouwbare telefoons, smartwatches en volledig draadloze oordopjes aankondigen. Je kan hier samen met Androidworld de livestream volgen.

Wat is Samsung Galaxy Unpacked?

De Galaxy Unpacked-evenementen worden jaarlijks door Samsung gehouden om nieuwe Galaxy-producten aan te kondigen. Aan het begin van het jaar gaat dat om telefoons en tablets in de Galaxy S-serie en in de tweede helft van het jaar worden er vouwbare telefoons, smartwatches en oordopjes gelanceerd.

Wat gaat Samsung dit jaar aankondigen?

Samsung gaat vandaag volgens geruchten de vouwbare Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4 onthullen, samen met de Galaxy Watch 5-serie. Tenslotte krijgen we waarschijnlijk de Samsung Galaxy Buds 2 Pro te zien. Er zijn al veel details over de Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4 opgedoken en dat geldt ook voor de Galaxy Watch 5 en de Galaxy Watch 5 Pro. Van de nieuwe oordopjes hebben we ook al het een en ander vernomen. Veel verrassingen zullen we dus niet meer te zien krijgen, alleen de adviesprijzen zijn nog bekend.

Hoe laat?

Unpacked kun je hier op Androidworld volgen om 15.00 uur via de video in dit artikel. In de tussentijd kun je je geheugen opfrissen met een overzicht van alle details die tot nu toe opgedoken zijn over de nieuwe producten.

Naar welk aankomend product kijk jij het meeste uit? Ben jij er vanmiddag bij? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 specificaties

Samsung Galaxy Unpacked: bekijk hier de livestream om 15.00 uur

Galaxy Watch 5 specificaties

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Buds 2 Pro specificaties

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk